Hounisen - din professionelle leverandør til laboratorie og praksis siden 1973

Hounisen Laboratorieudstyr A/S er en dansk, familieejet grossistvirksomhed, der i mere end 40 år har leveret forbrugsartikler og kemikalier til universiteter, laboratorier, lægepraksis, hospitaler og industrien. Vores mission er at gøre det endnu enklere, mere fleksibelt og økonomisk at købe udstyr i den bedste kvalitet og til den bedste pris.

Vi tilbyder +5.000 forbrugsartikler til laboratorie og praksis i anerkendt og certificeret kvalitet fra førende producenter, bl.a. SARSTEDT, DURAN, og Honeywell. Vi sender gratis vareprøver på flere af de mest bruge forbrugsartikler, så du kan teste kvaliteten, inden du køber.

Opret en gratis brugerprofil her, der giver adgang til personlige priser, eller gå direkte til produkterne i en af vores to webshops:

   
       
 Du kunne være interesseret i:
 
   Du kunne være interesseret i:
 
 
   
   
   
   
       

Vores faguddannede medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe alle hverdage på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00

Hos Hounisen får du altid:

✓ Exceptionel god kvalitet til prisen – uanset størrelsen på din arbejdsplads.

✓ Kompetent og nærværende service - alle har en relevant faglig uddanelse og praktisk arbejdserfaring

✓ Dag-til-dag levering - for lagervarer bestilt inden kl. 12 på hverdage

✓ Skræddersyede leveringsaftaler - med lagerhotel og gratis levering i Danmark

Hounisen - Leverandør til laboratorie og praksis

 • Kontakt kundeservice

  Publiseret af Hounisen den

  Faguddannet personale sidder klar til at besvare dine spørgsmål til laboratorie- og praksisudstyr. Vi besvarer din mail og tager telefonen alle hverdage 8-16 (fredag 8-15.30).

  Læs mere 

 • De bedste leverandører

  Publiseret af Hounisen den

  Hounisen udvælger nøje hver eneste leverandører og indgår kun samarbejde med de dygtigste og mest pålidelige producenter af forbrugsartikler til laboratorie og praksis.

  Læs mere 

 • Service og skræddersyede løsninger

  Publiseret af Hounisen den

  Hounisen tilbyder en række services og skræddersyede løsninger, der er med til at gøre din hverdag i laboratoriet og klinikken lettere. Kontakt os, og vi finder den helt rette løsning, der passer til dine behov.

  Læs mere 

 • Guides til at lette arbejdet

  Publiseret af Hounisen den

  Få tips og tricks til at optimere arbejdet i laboratoriet og klinikken. Vi har samlet en række konkrete artikler, der hjælper dig med at vælge det rette udstyr til netop din arbejdsopgave.

  Læs mere 

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale