Blodsukker målere i bedste kvalitet til praksis

Blodsukker målere i høj kvalitet fra HemoCue® og Omnitest® til screening, monitorering og diagnosticering af diabetes.

Blodsukker er et udtryk for mængden af sukker i blodet (glukoseniveauet) og måles ved brug af en blodsukker måler, der er et håndholdt apparat til maskinel aflæsning af en blodprøve. Blodsukker målingen foretages ved at påføre en dråbe blod fra siden af fingerspidsen på en teststrimmel, der placeres i blodsukker måleren, hvorefter glukoseværdien aflæses.

Blodsukker måles i millimol per liter (mmol/l), hvor normalværdien for ikke-diabetikere ligger på 4-7 mmol/l, mens patienter med type 1 og type 2 diabetes har værdier, der falder udenfor de normale grænser. 

Præcis monitorering og løbende kontrol af diabetespatineter med forhøjet glukoseniveau er væsentlig for at kunne mindske risikoen for sendiabetiske komplikationer. Til det formål forhandler Hounisen 2 forskellige blodsukker målere med unikke fordele på markedet:

Omnitest® 3 blodsukker måleren er et handy og mobilt apparat, der selv med en meget lille blodmængde kan vise resultater indenfor få sekunder. Blodsukker måleren kan lagre op til 360 resultater med tid og dato, og har desuden en praktisk strimmelejektor.

HemoCue® Glucose 201 RT blodsukker måleren måler diabetes mellitus via fotometrisk måling. Blodsukker måleren benytter en unik kuvetteteknologi, der giver stor nøjagtighed i tre enkle trin, og resultatet vises indenfor blot 60 sekunder ved normale glukoseværdier.

Kontakt gerne Hounisen på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com, hvis du vil videre mere om et af ovenstående apparater til måling af blodsukker eller ønsker vejledning i din klinik.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale