Vi vælger kun de bedste leverandører til dig

Vi vælger kun de bedste leverandører til dig

Hos Hounisen udvælger vi nøje vores leverandører og indgår kun samarbejde med de dygtigste og mest pålidelige producenter af forbrugsartikler til laboratorie og praksis. Blandt vores udvælgelseskriterier vægter vi kvalitet, prisdygtighed, produktudvalg, leveringstid, produktionsforhold, faglighed og ekspertise højt.

Vi arbejder hele tiden på at skabe langvarige relationer til vores samarbejdspartnere. Det kommer dig til gode, fordi vi kan tilbyde dig den bedste kvalitet til de bedste priser.

Vores væsentligste leverandører er Sarstedt, DWK Life Sciences (DURAN, WHEATON & KIMBLE), Menzel-Gläser, Thermo Scientific og Kautex Packaging, der alle er førende indenfor deres respektive felter. Vi kan derfor tilbyde vores kunder en meget bred portefølje af de bedste produkter indenfor glas, plast og pipetter.

Sarstedt

Sarstedt er på verdensplan en af de førende producenter af engangsforbrugsartikler i plast til laboratorier, hospitaler og klinikker. Sarstedts brede produktsortiment dækker alt fra kvalitetsudstyr til PCR og celledyrkning over mikrobiologi og diagnostik.

I 1961 grundlagde Walter Sarstedt virksomheden i sin kælder, og den er i dag vokset til at beskæftige mere end 2.500 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Nümbrecht-Rommelsdorf og 28 datterselskaber over hele verden. I Tyskland har Sarstedt syv forskellige fabrikker, og de producerer desuden varer i USA, Frankrig og Australien.

Eneforhandler af Sarstedt i Danmark
I Danmark har Sarstedt en forhandleraftale med Hounisen i stedet for et datterselskab. Det er på grund af den gode relation, der opstod mellem grundlæggeren af Hounisen Laboratorieudstyr, Sven Hounisen, og Walter Sarstedt for mere end 40 år siden.

Sarstedts laboratorieprodukter og analyseudstyr er af meget høj kvalitet, og virksomheden er førende indenfor blodtagning, celledyrkning og analyse. Se hele Sarstedts produktportefølje. Dertil er Sarstedt en meget miljøbevidst virksomhed.

Via Hounisens nære samarbejde med Sarstedt har vi direkte adgang til deres udviklings- og testlaboratorium i Tyskland, så vi kan sikre vores kunder højt kvalificerede svar på alle spørgsmål. Send os dit spørgsmål, så sørger vi for, at du får et kompetent svar, der kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Derudover samarbejder vi med Sarstedt om udviklingsprojekter og test af nye produkter. Et godt eksempel på samarbejdet er udviklingen af et lukket formalinsystem, der gør det langt mere sikkert og meget lettere at arbejde med formalin i forbindelse med fiksering af vævsprøver.

DWK Life Sciences (DURAN, WHEATON & KIMBLE)

Når du bestiller laboratorieglas hos os, leverer vi gerne produkter fra DWK Life Sciences (DURAN, WHEATON & KIMBLE), der er verdens førende producent af borosilikatglasset, som i 1887 blev opfundet af Otto Schott.

Borosilikat 3.3 er ideelt til arbejde med høje temperaturer, fordi det har en større modstandsevne overfor termisk chok og en unik mekanisk styrke i forhold til almindeligt soda-limeglas.

ISO-certificerede produkter
Uanset dit behov, kan vi levere ISO-certificerede kvalitetsprodukter med høj produktsikkerhed. Fx er produkter fra DWK Life Sciences farvet udenpå beholderen, så der ikke er farvestoffer inden i, der kan påvirke indholdet. Foruden kvaliteten arbejder DWK Life Sciences meget miljøbevidst og etisk korrekt. Alle glas bliver produceret af de bedste råvarer i et automatiseret system, der både sikrer stor ensartethed i produkterne og så tyndt glas som muligt. 

DWK Life Sciences arbejder konstant på at udvikle og forbedre deres produkter, så de til stadighed opfylder de stigende krav til kvalitet og pålidelighed.

Honeywell

Honeywell er en af markedets førende producenter af kvalitetskemikalier til laboratoriet. Honeywell har over 200 års erfaring med kemikalieproduktion og et bredt produktsortiment med over 8.000 artikler, der dækker førende brands som Honeywell Fluka™, Honeywell Riedel-de Haën™ og Honeywell Burdick & Jackson™.

Honeywell tilbyder en komplet produktportefølje med alt fra basiskemikalier til specialsolventer til ethvert behov i laboratoriet, blandt andet Karl Fischer titration og Hydranal™ reagenser.

Hounisens samarbejde med Honeywell betyder, at vi kan give dig kompetent faglig support fra Honeywells eksperter. Derudover kan der for alle kemikalier rekvireres et dansk sikkerhedsdatablad (MSDS).

Kvalitetskemikalier leveret til tiden

Er der kemikalier, som du under ingen omstændigheder kan undvære, kan du med fordel indgå en leveringsaftale med Hounisen. Vi laver en aftale om forbrug inden for en bestemt periode, hvor vi sender kemikalierne efter behov. Du er sikker på at få dine varer til aftalt tid, du sparer lagerplads og betaler først ved levering.

Analytical Applications Karl Fischer Titration Laboratory Essentials Oligo & Peptide Synthesis Solvents

Adsorbents

Consumables

HPCE Buffers

HPLC Additives/ Buffers

Reagents

Volumetric Solutions

Volumetry

Coulometry

Water Standards

Acids/Bases

Metals/Elements

pH Buffers

Reagents

Salts

Reagents

Solvents

Anhydrous Solvents

High-Purity Applications

Honeywell LabReadyTM Blends

Performance-Grade Solvents

Pharmacopeia Solvents

Hounisen Laboratorieudstyr forhandler ikke kemikalier til privatpersoner. 

Menzel-Gläser

Menzel-gläser er den førende producent af objektglas og dækglas, som virksomheden selv står for produktionen af. Deres rå-glas (schweizisk hvidt glas) kommer fra egen mine. Det hvide glas sikrer en enestående klarhed og renhed, som er særdeles vigtig, når det skal anvendes til mikroskopi.

Hvilket glas er det optimale at bruge hvornår?
Menzel har udarbejdet detaljerede oplysningsark med anbefalinger om valg af glas - alt afhængig af hvilken maskine og hvilke instrumenter, du benytter. De anbefaler også hvilke objekt- og dækglas fra deres standardprogram, der er velegnede til de snit og materialer, du arbejder med. Kontakt Hounisens kundeservice for hjælp og vejledning i valg af objektglas.

Thermo Scientific

Thermo Scientific leverer kvalitetsudstyr, der løser komplekse analytiske udfordringer, forbedrer patientens diagnose og øger produktiviteten i laboratoriet.

Thermo Scientific er især leveringsdygtig i produkter til liquid handling. Finnpipetten™ er en state-of-the-art pipette, der bygger på mere end 30 års erfaring. Den opfylder de højeste krav til ergonomi, præcision og funktionalitet og fås i flere størrelser og modeller (enkelt- og multikanal samt i elektronisk udgave).

Kautex Packaging

Kautex Packaging producerer emballageløsninger i plast til bl.a. laboratorier, den kemiske og farmaceutiske industri samt til kosmetik og levnedsmiddelbranchen.

Kautex Packaging producerer højkvalitetsprodukter fremstillet under de strengeste kriterier, således at alle produkter er testet og godkendt til laboratoriebrug.

Kautex Packaging kan med mere end 80 års erfaring levere enhver løsning i plast - fra standard emballageløsninger til brugerspecifikke løsninger.

Et stærkt netværk af underleverandører

Ud over vores hovedleverandører har vi et stærkt samarbejde med en lang række underleverandører, der har specialiseret sig indenfor bl.a. diagnostik, opbevaring og analyse.

Mangler du en bestemt vare - også de varer, der ligger udenfor standardsortimentet - benytter vi vores stærke leverandørnetværk til at finde netop dét produkt, der opfylder dine specifikke krav.

Ring 86 21 08 00
Send en e-mail til salg@hounisen.com

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale