På lager

Log ind eller Bliv kunde for at se priser og købe på Hounisen.com

Log ind

Beskrivelse

NanoCuvette™ One er verdens første kuvette med optisk filter til måling af Refraktiv Indeks (RI) og Absorbans (ABS). Målingerne foretages på samme væske og i samme kuvette:
 

  • RI måles ved 589 nm
  • ABS måles ned til 300 nm

Med NanoCuvette™ One kan der foretages analyser af lysabsorberende såvel som ikke-lysabsorberende prøver på få sekunder ved hjælp af et standard spektrofotometer, hvorved kalibrering og rengøring af et refraktometer undgås.

NanoCuvette™ One, 4 ml, 12,5 x 12,5 x 45 mm, 100 mm optisk vejlængde. 10 stk./pakke.

Gratis brugervenligt software

Med den gratis cloud-baserede software til registrering af data, kan flere brugere tilføje og berige prøvedata, uanset hvor de befinder sig.

Den brugervenlige software gør det nemt og hurtigt at konvertere data (.txt, .csv eller .spc-filer) fra erthvert spektrofotometer til præsenterbare resultater og grafer. Værdierne kan overføres til Excel eller andet databehandlingsprogram.

Den nyeste opdatering af softwaren gør det muligt at gemme journalnoter samt sammenholde prøveinformation, setup og og resultater i én samlet grafisk visning.

☁ Opret brugerprofil for adgang til gratis software på https://cphnano.com/software/ - og følg instruktionerne.

På https://cphnano.com/software/ kan frit hentes tre sæt demonstrationsfiler, der gør det muligt at prøvekøre softwaren på rigtige spektra fra honning, spyt og blåt farvestof.
 


UV-Vis absorbans (ned til 300 nm) og brydningsindex (589 nm) måles på samme prøve, hvilket tillader koncentrationsbestemmelse af kendte stoffer uden brug af standardkurver.
Ingen kalibrering og ingen rengøring.

Beskrivelse : NanoCuvette One til måling af Refraktiv Indeks (RI) og Absorbans (ABS)
Volumen : 4 ml
Størrelse : 12,5 x 12,5 x 45 mm
Optisk vejlængde : 10 mm
ABS : 300 nm
RI : 589 nm
Pakkestr. : 10 stk./pakke

Andre kunder kiggede også på


 

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale