Målekander i plast til laboratoriet

Hos Hounisen fører vi et udvalg af forskellige plastmålekander til laboratoriet. Vi forhandler blandt andet plastmålekander med lukket hank, praktiske plastmålekander i stabelbar udformning samt hvide målekander i plast.

Vores målekander med lukket hank er alle fremstillet med blå graduering. Denne type plastmålekande finder du i størrelser, der kan rumme fra 50 ml til 5000 ml. Det gør det let for dig at finde lige netop den målekande, du har brug for i laboratoriet.

De stabelbare målekander i plast er alle fremstillet med sort graduering, og dem fører vi i størrelser fra 500 ml til 2000 ml. Fordelen ved denne type plastmålekande er muligheden for at stable kanderne oven i hinanden, så de ikke tager en masse ekstra plads i laboratoriet.

Har du derimod ikke behov for, at der er påtrykt gradueringsskala på plastkanderne, er vores kande i hvid plast også en mulighed. Her får du en kande, der er oplagt at bruge i et laboratorie og kan rumme op til 3000 ml.

Er du på udkig efter andet laboratorieudstyr i plast end det, du finder her på siden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 86 21 08 00. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde lige de målekander eller andet udstyr i plast, du står og mangler til laboratoriet.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale