Mellemrør til samling af slanger i laboratoriet

Her på siden har vi samlet vores udvalg af forskellige mellemrør til samling af slanger i laboratoriet. Vi fører både lige mellemrør, T-rør og Y-rør i et utal af forskellige størrelser. Du finder også et udvalg af fleksible mellemstykker her på siden.

Både vores udvalg af T-rør, Y-rør og lige mellemrør til samling af slanger tåler autoklavering og kan fås i størrelser fra 4 mm til 10 mm.

Uanset, hvor mange mellemrør eller andet udstyr til laboratoriet, du har brug for, har vi gjort det nemt for dig at købe det online hos Hounisen. Vi giver dig både mulighed for at spare tid og penge, da vi blandt andet leverer fragtfrit, når du bestiller laboratorieudstyr for mere end 1.000 kr., og tilbyder muligheden for en fast leveringsaftale. På den måde sikrer vi, at mellemrør og andet udstyr til laboratoriet kommer frem, uden at du behøver at tænke over det.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 86 21 08 00, hvis du ønsker at vide mere om de forskellige mellemrør, vi forhandler. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde det rette laboratorieudstyr, du er på udkig efter.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale