Epredia – Enhancing precision cancer diagnostics

Epredia er en nyetableret, global virksomhed med fokus på at levere markedsledende cancer-diagnostiske produkter til det patologiske arbejdsområde.

Epredia (tidligere Anatomical Pathology Division) er grundlagt i 2019 via et opkøb af PHC Group fra Thermo Fischer Scientific. Epredia er således den nye, ledende leverandør af udstyr til anatomisk patologi med adskillige velkendte brands i porteføljen: Richard-Allan Scientific, Shandon, Microm, Esco® og Menzel-Gläser.

Epredias mission er at forbedre livet for mennesker på verdensplan ved at tilbyde markedsførende løsninger designet til at hjælpe med at nå et højere niveau af præcision indenfor kræftdiagnostik.

“Over 1 billion reasons to trust us, enhancing cancer diagnostics 44 times a second. Grown to trust us over a billion times each year from our humble beginnings in 1938.”

Kilde: epredia.com

Menzel-Gläser er nu en del af PHC Group

Menzel-Gläser er den førende producent af objektglas og dækglas, som virksomheden selv står for produktionen af. Menzel-Gläsers schweizisk hvide glas er med et meget lavt jernindhold, der sikrer lav selvfluorescens og enestående klarhed uden farveforvrængning.

Som officiel Epredia Menzel-Gläser-forhandler, tilbyder Hounisen hele porteføljen indenfor SuperFrost® objektglas, og med branchens største lager af objektglas i Danmark, kan vi garantere korte leveringstider med udbringning af lagervarer fra dag-til-dag.

Registrerer du dit forbrug hos Hounisen, opbevarer og sender vi objektglas til dig i de mængder, du ønsker. Du får en god pris på dine objektglas og er sikret levering til tiden. Kontakt kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com for nærmere aftale.

Hvilket glas er det optimale at bruge hvornår?

Menzel-Gläser har udarbejdet detaljerede oplysningsark med anbefalinger om valg af glas - alt afhængig af hvilken maskine og hvilke instrumenter, du benytter. De anbefaler også hvilke objekt- og dækglas fra deres standardprogram, der er velegnede til de snit og materialer, du arbejder med. Kontakt Hounisens kundeservice for hjælp og vejledning i valg af objektglas, eller læs vores online guide om de forskellige typer objektglas her.

Links

🌏 epredia.com

📑 Læs guide: Vælg det rette objektglas

Følg Epredia

👍 Facebook

🔗 LinkedIn

🐦 Twitter

📺 YouTube
 

Har du spørgsmål til et Epredia Menzel-Gläser produkt?
Ring 86 21 08 00
Skriv til salg@hounisen.com