SARSTEDT block racks i 100% genanvendt plast

SARSTEDT block racks vil fremover blive fremstillet af 100% genanvendt plast som en del af en bevægelse mod mere ansvarlig produktion.

SARSTEDT S-Monovette® Racks skifter navn til block racks og produceres fremover af 100% genanvendt plast. Derfor vil farven på de nye block racks være lidt anderledes end på de gamle racks. Eksempelvis vil farven på de hvide racks ændres til creme.

Med denne ændring bidrager SARSTEDT til en mere ansvarlig produktion, hvor plastressourcerne genbruges til fremstilling af nye produkter.

Block racks bruges til manuel prøveopbevaring og laboratorieautomatisering. Block racks fra SARSTEDT fylder lidt, de kan stables og er meget holdbare (de tåler bl.a. autoklavering ved 121 °C). Det er nemt at identificere sine prøver med de mange forskellige farvemuligheder. Du finder et bredt udvalg af SARSTEDT racks hos Hounisen® med dag-til-dag-levering af lagervarer:

Bestil Block racks her
 

 

Genanvendt PP-plast fra Refill Revolution pipettebokse


I Danmark har Hounisen® startet pilotprojektet Hounisen® Returaftale sammen med en række kunder, hvor vi tilbagetager brugt PP-plast fra Refill Revolution pipettebokse.

I Tyskland har SARSTEDT introduceret et lignende koncept, WhatsNext, hvor den tilbagetagne PP-plast bl.a. indgår i produktionen af de nye block racks.

Læs mere

 
     
 

Dine fordele med SARSTEDT block racks


SARSTEDT block racks fås i 9 eller 6 forskellige farver, afhængig af versionen. De fås i formatet 5 x 20 eller 10 x 10 huller. Farvekoden gør det nemmere for brugeren at identificere de forskellige prøver.

De forskellige diametre af hullerne (Ø 17, 13 og 12 mm) gør det muligt at opbevare rør, der måler 8-17 mm i diameter.

Se udvalget her

     

 

     
 

Miljø: Det gør Hounisen®

 
     
 

Hos Hounisen® ønsker vi at bidrage til et ansvarligt forbrug i laboratoriet ved:

  • at øge andelen af PP-plast, der går til genanvendelse.
  • at sætte fokus på PP-plastens genanvendelsesværdi og bidrage til bevidstheden om at reducere ressourcespild.
  • at undersøge muligheder for lokale løsninger, der kan reducere CO2-udledning - eksempelvis behandling og granulering på centrale afdelinger.

Kontakt gerne Hounisen®, hvis du vil vide mere om vores nyeste tiltag, Hounisen® Returaftale:

(+45) 86 21 08 00
salg@hounisen.com