VINNO på SIMO ultralydskursus

Den 24. oktober 2023 afholdte Studenterforeningen for Idrætsmedicin Odense (SIMO) endnu engang et succesrigt ultralydskursus for medicin-, kiropraktorstuderende og fysioterapeuter på Odense Universitetshospital.

De studerende kunne blive klogere på fremtidens stetoskop - ultralydsapparatet - til en hel undervisningsaften med både oplæg og hands-on træning. Hounisen® havde i den forbindelse stillet 5 VINNO ultralydsapparater til rådighed for at hjælpe fremtidens idrætsmedicinere med at styrke deres viden om ultralyd.

Her blev VINNO's ultralydsscannere flittigt brugt til at scanne strukturer i bevægeapparatet, primært med fokus på led, sener, muskler og slimsække i skulder, knæ og ankler. Der blev taget rigtig godt imod både VINNO-apparaterne og bidraget fra Hounisen®:

"Først og fremmest vil vi bare endnu engang sige tusind tak for en super fed aften, som kun var mulig med hjælp fra jer! Ultralydsapparaterne fungerede så godt, og der har været stor begejstring fra vores medlemmer!"

Nanna Knudsen, næstformand, på vegne af SIMOs bestyrelse

Aftenens underviser var Ulrich Fredberg, der er speciallæge i reumatologi, hæmatolgi og intern medicin og adjungeret professor i Idrætsmedicin og Ultralydsdiagnostik på OUH. Han er desuden overlæge på Institut for Idrætsmedicin i Bispebjerg og Sportscenter Nordjylland samt medforfatter til flere bøger om ultralyd og idrætsskader.

Hold øje med SIMO's Facebook-gruppe for info om lignende arrangementer. Kurset er gratis for SIMO-medlemmer.

Hounisen® siger tak for den meget positive tilbagemelding. Vi glæder os over at have bidraget til at skabe en udbytterig dag for alle deltagende. Se Hounisens® udvalg af VINNO ultralydsscannere her.

     
 

Nyttige links

 
     
   
 

Få en demonstration, og afprøv gratis en VINNO E10P eller E35 ultralydsscanner i din praksis:

(+45) 86 21 08 00 | salg@hounisen.com