Velkommen hos Hounisen® Lægepraksis

 
 

Hounisen® er et danskejet familiefirma, der siden 1973 har leveret kvalitetsudstyr til det danske sundhedsvæsen.

Vi har i 50 år sikret konkurrencedygtige priser og gode leveringsbetingelser gennem et tæt europæisk leverandørsamarbejde. Vi kan derfor garantere rettidig levering af certificerede produkter til de mest fordelagtige priser.

Opret en gratis brugerprofil til vores webshop, og se dine personlige priser på kendte brands samt en lang række eksklusive produkter fra COM-TEX® og Medichem®, der er testet og godkendt på det tyske marked.

Få en Favoritliste med vores mest populære forbrugsartikler, og bestil direkte fra webshoppen allerede i dag.

Book et uforpligtende møde med vores produktspecialist, og få fuld adgang til alle fordele: 

Kontakt:
salg@hounisen.com
(+45) 86 21 08 00

 
   
     
 

✓ Over 6.000 forbrugsartikler i certificeret kvalitet fra europæiske leverandører.

✓ Dag-til-dag-levering og fri fragt i hele Danmark med fast leveringsaftale.

✓ Faguddannede medarbejdere hjælper alle hverdage 8-16 (fredag til 15.30).

 
  Vi hjælper dig på:
salg@hounisen.com
(+45) 86 21 08 00
 
     
   
     

 

Få en gratis Hounisen® Startpakke

God kvalitet skal opleves i din egen praksis. Derfor tilbyder vi, at du kan prøve 20 af vores mest populære forbrugsartikler med en Hounisen® Startpakke, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

En Hounisen® Startpakke indeholder bl.a. sterile handsker, EKG-elektroder samt et udpluk af vores populære lancetter, sprøjter og kanyler. Se hele pakkens indhold herunder, og skriv dig op til nyhedsbrevet for at få din egen Startpakke tilsendt.

 


Giv venligst tilladelse til brugen af cookies for at få vist tilmeldingsformularen. Genindlæs eventuelt siden, og vent et øjeblik.

Forbehold for ændringer og udsolgte varer.

 

     
 

Spar tid på alle dine indkøb

 
     
  Opret en gratis Favoritliste, og bestil dine varer med få klik. Vi tilbyder også Scan og bestil til mobilen, hvor du scanner varens stregkode for at lægge den i kurven. Du behøver ingen app eller andet for at komme i gang - bare brug kameraet på din mobil, og begynd at scanne i dag.  
     
   
     
  Vi hjælper dig godt i gang:
salg@hounisen.com
(+45) 86 21 08 00
 
     

 

Hounisen® Lægepraksis I Få en gratis Startpakke og meget mere

 • Lav dine indkøb hurtigere

  Publiseret af Hounisen den

  Opret en gratis brugerprofil, der giver adgang til personlige priser i webshoppen og andre smarte værktøjer, der gør dine indkøb lettere, bl.a. Hounisen® Favoritlister og Hurtigkøb.

  Læs mere 

 • Scan og bestil dine varer

  Publiseret af Hounisen den

  Med Hounisen® Hurtigkøb kan du scanne og bestille dine varer med kameraet på mobilen. Kom i gang allerede i dag, og spar tid på alle dine indkøb.

  Læs mere 

 • Fri fragt med faste leveringer

  Publiseret af Hounisen® den

  Vi tilbyder en attraktiv Hounisen® Leveringsaftale med fri fragt til valgfri adresse i Danmark. Det giver sikkerhed for levering og sikrer samtidig gode priser på dine mest anvendte forbrugsartikler.  

  Læs mere 

 • Forbrugsvarer

  Publiseret af Hounisen den

  Hounisen er specialist i forbrugsvarer til konsultationsrummet. Vi tilbyder bl.a. undersøgelseshandsker, sprøjter, kanyler samt produkter til håndvask, desinfektion og pleje.

  Læs mere 

 • Rengøring og desinfektion

  Publiseret af Hounisen den

  Vi har effektive rengørings- og desinfektionsmidler til hele klinikken på lager. Vælg mellem produkter til overflader, instrumenter eller inventar. Fås i praktisk dispenser eller sprayflaske.

  Læs mere 

 • Quick-tests

  Publiseret af Hounisen den

  Quick-tests til hurtige svar i klinikken, bl.a. urintests, graviditetstests og Mononukleosetests. Vælg mellem kassetter eller stix - med stix er der penge at spare.

  Læs mere 

 • Instrumenter, engangs- og flergangs-

  Publiseret af Hounisen den

  Stort udvalg indenfor engangsinstrumenter og genanvendelige instrumenter til kirurgi, dermatologi, gynækologi og meget mere. Med engangsinstrumenter sparer du en ekstra arbejdsgang med rengøring og sterilisering.

  Læs mere 

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale