Velkommen til Hounisen® Lægepraksis

Hounisen® er et danskejet familiefirma, der i 50 år har leveret kvalitetsudstyr til det danske sundhedsvæsen. Vi garanterer rettidig levering af certificerede produkter til de mest fordelagtige priser.

Dansk leverandør til hospitaler og lægepraksis siden 1973

Hounisen® har siden 1973 sikret konkurrencedygtige priser og gode leveringsbetingelser gennem et tæt europæisk leverandørsamarbejde.

Opret en gratis brugerprofil til vores webshop, og se dine personlige priser på kendte brands samt en lang række eksklusive produkter fra COM-TEX® og Medichem®, der er testet og godkendt på det tyske marked.

Vi kommer gerne ud og viser, hvordan vi kan gøre en forskel i din klinik: 
salg@hounisen.com | +45 86 21 08 00

 

✓ Vi tilbyder +6.000 forbrugsartikler til klinik og laboratorie i certificeret kvalitet fra europæiske leverandører.

✓ Vi tilbyder dag-til-dag-levering og fri fragt i hele Danmark med fast leveringsaftale.

✓ Faguddannede medarbejdere hjælper alle hverdage på tlf. nr. 86 21 08 00 eller via mail på salg@hounisen.com.

 
  Hvad skal vi hjælpe dig med?
salg@hounisen.com | +45 86 21 08 00
 

Hounisen® - din specialist i forbrugsartikler til den daglige drift

God kvalitet skal opleves i din egen praksis. Derfor tilbyder vi, at du kan prøve mere end 20 af vores bedst sælgende forbrugsartikler med en Hounisen® vareprøvekasse, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Vareprøvekassen indeholder bl.a. sterile handsker, EKG-elektroder samt et udpluk af vores populære lancetter, sprøjter og kanyler.

 
 

Hounisen Lægepraksis

 • Lav dine indkøb hurtigere

  Publiseret af Hounisen den

  Opret en gratis brugerprofil, der giver adgang til personlige priser i webshoppen og andre smarte værktøjer, der gør dine indkøb lettere, bl.a. Hounisen® Favoritlister og Hurtigkøb.

  Læs mere 

 • Forbrugsvarer

  Publiseret af Hounisen den

  Hounisen er specialist i forbrugsvarer til konsultationsrummet. Vi tilbyder bl.a. undersøgelseshandsker, sprøjter, kanyler samt produkter til håndvask, desinfektion og pleje.

  Læs mere 

 • Rengøring og desinfektion

  Publiseret af Hounisen den

  Vi har effektive rengørings- og desinfektionsmidler til hele klinikken på lager. Vælg mellem produkter til overflader, instrumenter eller inventar. Fås i praktisk dispenser eller sprayflaske.

  Læs mere 

 • Quick-tests

  Publiseret af Hounisen den

  Quick-tests til hurtige svar i klinikken, bl.a. urintests, graviditetstests og Mononukleosetests. Vælg mellem kassetter eller stix - med stix er der penge at spare.

  Læs mere 

 • Instrumenter, engangs- og flergangs-

  Publiseret af Hounisen den

  Stort udvalg indenfor engangsinstrumenter og genanvendelige instrumenter til kirurgi, dermatologi, gynækologi og meget mere. Med engangsinstrumenter sparer du en ekstra arbejdsgang med rengøring og sterilisering.

  Læs mere 

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale