Hounisen - fordi det er enkelt!

Hounisen - fordi det er enkelt!

Hounisen Laboratorieudstyr er en familieejet dansk grossistvirksomhed grundlagt i 1973 med varelager syd for Aarhus. Hounisen har i mere end 40 år leveret kvalitetsudstyr til laboratorier, hospitaler, universiteter og medicinalindustrien og har siden 2015 leveret forbrugsartikler til almen praksis.

Fokus på kvalitet til konkurrencedygtige priser

Hounisen giver dig exceptionel god kvalitet til prisen.

Vores internationale samarbejde med branchens dygtigste grossister giver stordriftsfordele, så vi kan tilbyde certificerede kvalitetsprodukter til fornuftige priser – uanset om du køber pakker, kartoner eller paller.

Hounisens konkurrencedygtige priser bekræftes af en flot placering som nr. 1 på både pris og kvalitet på flere aftaler med danske universiteter. Senest i Rammeaftale 15.01 Laboratorieartikler, som Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Aalborg Universitet og Fødevarestyrelsen har gennemført i samarbejde med Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S.

Du finder ikke hundredtusindvis af produkter i vores sortiment, men derimod nøje udvalgte forbrugsartikler i netop dén kvalitet, du har brug for. Leder du efter noget helt specielt, finder vi det til dig gennem vores stærke leverandørnetværk, der tæller markedsledende brands som SARSTEDT, DWK Life Sciences (DURAN, WHEATON & KIMBLE), Kautex Textron, Thermo Scientific og Honeywell.

Dag-til-dag levering

Hounisen har Danmarks største varelager indenfor laboratorieartikler.

Det betyder, at vi altid har standardvarer og mere kritiske varer klar på hylderne, og vi er gearet til at ekspedere ordrer hurtigt og til tiden. Bestiller du en lagervare inden kl. 12:00 på hverdage, får du din ordre leveret dagen efter.

Ifølge Danske Fragtmænds statistik blev 899 ud af 909 pakker leveret dagen efter, vi sendte dem ud fra lageret (1/1-15/6 2016). Det svarer til 98,9 % af alle pakker - og det gælder for hele Danmark.

Lav en leveringsaftale med gratis lagerhotel, og få fri fragt på dine ordrer i Danmark. Skriv til salg@hounisen.com for nærmere aftale.

Tal med en specialist

Hounisen giver dig Danmarks mest kvalificerede kundeservice indenfor laboratoriebranchen.

Hounisens kundeservice består af et dedikeret team med sammenlagt over 30 års erfaring med rådgivning. Alle medarbejdere har en faglig uddannelse og praktisk arbejdserfaring fra laboratoriet. Vi sætter en dyd i at hjælpe dig med at finde den rette løsning, hvor pris og kvalitet hænger sammen.

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage 8-16 (fredag 8-15.30), og besvarer dit opkald efter kun 7 sekunder i gennemsnit. Ring og tal med en specialist på 86 21 08 00 eller se her, hvem du kan stille spørgsmål.

Handl når det passer dig

På hounisen.com kan du handle døgnet rundt, også i helligdagene.

Opret en gratis brugerprofil hos Hounisen, og få adgang til personlige priser. Med en brugerprofil får du overblik over din ordrehistorik, du kan se ordrestatus og genbestille en tidligere ordre. Du kan også føje varer til din personlige favoritliste og bestille efter behov.​

Omtanke for miljøet

Da plast er et af de mest anvendte materialer i laboratoriebranchen, kan vi ikke undvære plastik. Dog er vi - som forhandler af forbrugsartikler i plast - bevidste om vores ansvar for at sælge og bruge plastik med omtanke, og vi arbejder fortsat på at genanvende mere, minimere spild og stille højere krav til vores leverandører. Eksempelvis har vores hovedleverandør SARSTEDT investeret i et moderne energibesparende og -optimerende management system, der overholder de strenge krav i EN ISO 50001, ligesom vi har udvidet vores sortiment med flere bæredygtige alternativer til de forbrugsartikler, der anvendes mest i hverdagen.

Dertil er langt størstedelen af SARSTEDTs plastvarer fremstillet i polystyren, polycarbonat, polypropylen og polyethylen, der alle er rene kulbrinte-forbindelser, så der vil ikke opstå skadelige stoffer under forbrænding. Stofferne kan derfor betegnes som miljøvenlige i forbindelse med korrekt bortskaffelse.

Når vi sender ordrer ud fra Hounisens eget lager, genanvender vi alle pakker fra vores leverandører, ligesom vi sørger for at vælge den rette størrelse pakke, så vi undgår spildplads. I forhold til den almindelige drift har vi forpligtet vores energiselskab til at indkøbe vedvarende energi fra danske havvindmølleparker, og vores tryksager er trykt på miljømærket papir fra et Svanemærket trykkeri.

Få løst dine udfordringer

Vi går aktivt ind i udviklingsprojekter, hvis vi kan se, det gør en positiv forskel for vores kunder.

Sammen med Rigshospitalet har vi udviklet et sikkert system til arbejde med formalin, og i samarbejde med Odense Universitetshospital har vi designet en ergonomisk blodtagningsvogn. Senest har vi i samarbejde med Copenhagen Nanosystems udviklet verdens første kuvette med optisk filter, NanoCuvette™ One.

Vi har - i kraft af vores samarbejde med de førende producenter indenfor branchen - adgang til specialistviden og avancerede laboratorietests i udlandet. Står du derfor med en specifik udfordring i dit daglige laboratoriearbejde, kan du skrive til Hounisens udviklingsteam på salg@hounisen.com

Hvad skal vi hjælpe dig med?
Ring 86 21 08 00
Send en e-mail til salg@hounisen.com
Opret en gratis brugerprofil her


                   

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale