Hounisen® - fordi det er enkelt!

Hounisen® - fordi det er enkelt!

Hounisen Laboratorieudstyr A/S er en familieejet dansk grossistvirksomhed grundlagt i 1973 med Danmarks største varelager til laboratorie og klinik.

Hounisen® har i 50 år leveret forbrugsartikler og kemikalier til laboratorier, hospitaler, lægeklinikker, universiteter og medicinalindustrien. Vi garanterer rettidig levering af certificerede kvalitetsprodukter til de mest fordelagtige priser.

Fokus på kvalitet til konkurrencedygtige priser

Hounisen® giver dig exceptionel god kvalitet til prisen.

Vores internationale samarbejde med branchens dygtigste grossister giver stordriftsfordele, så vi kan tilbyde certificerede kvalitetsprodukter til fornuftige priser – uanset om du køber pakker eller paller. Vores konkurrencedygtige priser bekræftes af konsekvent høje placeringer i flere aftaler med danske universiteter og regioner (vægtet på både pris, kvalitet og levering).

Vi samarbejder primært med europæiske leverandører, der lever op til de højeste standarder under produktionen, ligesom det giver sikkerhed for levering og reduktion af CO2-udledning under fragt. Vores stærke leverandørnetværk tæller markedsledende brands som SARSTEDT, DWK Life Sciences, Kautex Textron, Honeywell og Aidian.

Vores nære samarbejde med SARSTEDT og deres specialister gør, at vi hurtigt kan levere svar på vores kunders spørgsmål - uanset hvor specialiserede emnerne er. Og vi lytter til vores kunder - fx har vi ændret vores emballering af objektglas, så kasserne er blevet meget lettere at flytte rundt på i laboratorierne.

Dag-til-dag levering

Hounisen® har Danmarks største varelager til laboratorier og klinikker.

Vi har altid standardvarer og kritiske varer klar på hylderne, og vi er gearet til at ekspedere dine ordrer hurtigt og til tiden. Bestiller du en lagervare inden kl. 12:00 på hverdage, får du din ordre leveret dagen efter.

Lav en leveringsaftale med gratis lagerhotel, og få fri fragt på dine ordrer i Danmark. Skriv til salg@hounisen.com for nærmere aftale, eller læs mere om dine muligheder her.

Med en GLS fuldmagt kan du give GLS tilladelse til at stille din pakke uden en underskrift præcis dér, hvor du ønsker på din erhvervsadresse.

Tal med en specialist

Hounisen® giver dig Danmarks mest kvalificerede kundeservice indenfor laboratoriebranchen.

Hounisens® kundeservice består af et dedikeret team med sammenlagt over 40 års erfaring med rådgivning. Alle medarbejdere har en faglig uddannelse og praktisk arbejdserfaring fra laboratoriet eller klinikken. Vi sætter en dyd i at hjælpe dig med at finde den rette løsning, hvor pris og kvalitet hænger sammen.

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 8.00-16.00 (fredage 8.00-15.30). Ring og tal med en specialist på 86 21 08 00 eller se her, hvem du kan stille spørgsmål.

Har du brug for rådgivning i dit laboratorie eller din klinik, kan du booke tid til et uforpligtende møde med én af vores udekørende produktspecialister ved at skrive til salg@hounisen.com.

Handl når det passer dig

På hounisen.com kan du handle døgnet rundt - også i helligdagene.

Opret en gratis brugerprofil, og få adgang til personlige priser på webshoppen som B2B-kunde. Med en brugerprofil får du overblik over din ordrehistorik, og du kan se ordrestatus og genbestille en tidligere ordre. Du kan også føje varer til din personlige favoritliste og bestille efter behov.​

For at hjælpe dig godt i gang, har vi lavet denne guide, der bl.a. viser, hvordan du bestiller dine varer, laver en favoritliste og meget mere.

Med den nye indkøbsløsning Hounisen® Hurtigkøb® - Scan og bestil kan du scanne og bestille dine varer ved hjælp af kameraet mobilen. Er du interesseret i at teste den nye bestillingsmetode, er du velkommen til at kontakte os på: marketing@hounisen.com.

Få løst dine udfordringer

Vi går aktivt ind i udviklingsprojekter, der gør en positiv forskel for vores kunder.

Sammen med Rigshospitalet har vi udviklet et sikkert system til arbejde med formalin, og i samarbejde med Odense Universitetshospital har vi designet en ergonomisk blodtagningsvogn. Senest har vi i samarbejde med Copenhagen Nanosystems udviklet verdens første kuvette med optisk filter, NanoCuvette™ One.

Vi har - i kraft af vores samarbejde med de førende producenter indenfor branchen - adgang til specialistviden og avancerede laboratorietests i udlandet. Står du derfor med en specifik udfordring i dit daglige laboratoriearbejde, kan du skrive til Hounisens® udviklingsteam på salg@hounisen.com.

Hvad skal vi hjælpe dig med?
Ring 86 21 08 00
Send en e-mail til salg@hounisen.com

Hounisen® støtter

Hounisen® støtter både det lokale foreningsliv, universitetsforeninger og hjælpeorganisationer.

Har du en sag, der fortjener ekstra støtte? Kontakt gerne marketing@hounisen.com

     
Kræftens Bekæmpelse, Erhvervspartner
     
 
     
Kræftens Bekæmpelse, Erhvervspartner   Red Barnet, Erhvervssponsor
     
 
     
Team Rynkeby, Erhvervssponsor Team Søhøjlandet   Muskelsvindfonden, Muskelkraft Sponsor
     
 
     
Dansk Handicap Forbund, Skanderborg Sponsor   Skanderborg Aarhus Håndbold, Supportpartner
     
 
Health Innovation Aarhus, Medlem   Erhverv Skanderborg, Medlem

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale