Bioanalytiker eller laborant til intern salg og kundesupport

Jobbeskrivelse

Til vores kundeservice søger vi endnu en kollega. Vi søger en kompetent, smilende og udadvendt laborant eller bioanalytiker. Vi ønsker at finde en ny kollega, der har lyst til at bruge sin viden og erfaring fra laboratoriet i et mere administrativt job. Den primære opgave er at rådgive vores kunder med at finde den rette løsning, hvor pris og kvalitet hænger sammen. Hos Hounisen er kunderne i højsædet, da langvarige kundeforhold er væsentlige for os.

Den personlige kunderådgivning sker via telefon og mailkorrespondance. Derudover indeholder jobbet ordrebehandling, reklamationsbehandling samt support af eksterne sælgere. Det er vigtigt, at du forstår balancen mellem grundighed og effektivitet. Du skal have gode samarbejdsevner, være serviceminded og kunne holde humøret højt, når der er travlt.

Den ideelle kandidat

  • Er uddannet bioanalytiker eller laborant, og har solid erfaring med analyseteknikker og laboratoriearbejde.
  • Har evnen til at tilegne sig indgående produktviden og omsætte dette til relevant kunderådgivning.
  • Er som person dygtig til at skabe kontakt, og kommunikerer godt med mennesker på alle niveauer ved hjælp af en sund nysgerrighed og et godt humør.
  • Du er en teamspiller og hjælper til, så alle bliver færdige.
  • Er vant til at arbejde med PC og kan lære nye programmer.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling i intern kundeservice. Arbejdstid mandag-torsdag fra kl. 8.00 til 16.00, fredag fra kl. 8.00 til 15.30. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Du tilbydes

Du tilbydes et job med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed, der er i vækst og er præget af værdier som engagement, holdånd, kvalitet og fleksibilitet. Frokostordning, kaffe og frugt.

Du kommer til at indgå i et velfungerende kundeserviceteam, bestående af en laboratorietekniker, en laborant, en sygeplejerske og en administrativ medarbejder.

Virksomheden har en flad struktur, og du får rig mulighed for at præge den fremtidige udvikling som en vigtig del af et handlingsorienteret og positivt miljø. 


Finder du jobbet interessant, bedes du sende en ansøgning samt relevant dokumentation per mail til lisa@hounisen.com. Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger og afholder samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt, og senest den 12-03-2023.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Lisa Skytte på telefon (+45) 86 21 08 00 eller lisa@hounisen.com.

     
 

Om Hounisen Laboratorieudstyr A/S

 
 

Hounisen Laboratorieudstyr A/S er en familieejet dansk virksomhed. Hos Hounisen er kunden i centrum – vi arbejder med langsigtede relationer og vægter, at kunden får de rigtige produkter, der opfylder deres behov.

Vores produktportefølje omfatter markedsledende mærker som Sarstedt, DWK Duran Group, Thermo Scientific og Honeywell, vi vil gerne levere alt til laboratoriet inden for forbrugsartikler og kemikalier. Se mere på www.hounisen.com/om-os.

 
     

 

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale