Lager- og logistikmedarbejder

Lager- og logistikmedarbejder

Vi søger en Lager- og logistikmedarbejder til vores lager i Stilling, Skanderborg

Målet er at få det bedste og mest præcise lager i Danmark i forhold til leverings- og forsyningssikkerhed, målt på kundetilfredshed. Hounisen er godt på vej mod dette mål. Derfor søger vi en ny kollega.

Vi har gennem de sidste år opgraderet vores lager og udvidet produktprogrammet betydeligt. Vi har nu et moderne højlager og får et nyt logistisk system.

Hos os er et velfungerende lager ikke bare en nødvendighed, det er en absolut forudsætning. Vores væsentligste kunder er sygehuse, forskningsafdelinger på universiteter og medicinalindustrien.

Som ansat hos Hounisen er man mere end bare en kollega. Man er en væsentlig brik i vores ønske om at være med til at udvikle og styrke forsknings- og analysearbejdet i Danmark.

Den ideelle person har en relevant uddannelse og gerne erhvervserfaring med lagerarbejde. Stillingen er velegnet til en, der ønsker at gøre en forskel og værdsætter en travl hverdag med gode kollegaer. Du er fortrolig med IT-lagerprogrammer, gerne Business Central. Du skal være omhyggelig og kunne bevare overblikket, også når der er travlt. Truckcertifikat er et krav og evt. kendskab til farligt gods en fordel.

Som person brænder du for at skabe resultater. Du har et stort drive og engagement, er selvstartende og sætter pris på selvstændigt ansvar. Du forstår betydningen af at skabe gode samarbejdsrelationer internt såvel som eksternt. Hounisen vægter faglighed, troværdighed og respekt for kunder og kollegaer højt.

Du tilbydes en personlig og fagligt udviklende stilling i en solid virksomhed. Løn og ansættelsesvilkår efter individuelle kvalifikationer.

Ansøgningsfristen er 15. august 2021, men send din ansøgning hurtigt, da vi løbende vurderer indkomne ansøgninger og afholder samtaler.

Ansøgning med CV og evt. udtalelse fra tidligere arbejdspladser m.v. sendes til lagerchef John Boes på mail: job@hounisen.com

Kørekort
B (Almindelig bil)
Truck (Truckcertifikat)

Vigtige datoer
Ansøgningsfrist: 15. august 2021
Ansættelsesdato: Hurtigst muligt
Ansøgning: Via e-mail til job@hounisen.com

Kontaktperson
Lagerchef: John Boes
Hovednummer: 86 21 08 00
Arbejde, direkte: 88 44 02 44

Ansættelsesvilkår
Fastansættelse
Fuldtid
Dag
Almindelige vilkår

Arbejdsgiver
Hounisen Laboratorieudstyr A/S
Niels Bohrs Vej 49, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark

Hounisen Laboratorieudstyr A/S er et 100 % danskejet selskab. Vi sælger til både den offentlige og private sektor i Danmark. Se mere på www.hounisen.com. Hos Hounisen er kunden i centrum – vi arbejder med langsigtede relationer og vægter, at kunden får de rigtige produkter, der opfylder deres behov. Vores produktportefølje omfatter markedsledende mærker som SARSTEDT, Honeywell og DWK Life Sciences samt rigtig mange nicheprodukter.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale