Varenummer: 1480.0130

Platform str.:
130 x 160 mm

Højdejustering: 6-25 cm

På lager

Log ind eller Bliv kunde for at se priser og købe på Hounisen.com

Log ind

Niveaubord til laboratoriet

Et niveaubord gør arbejdet i laboratoriet mere ergonomisk og lettere, ved at give en naturlig højde til de bedste arbejdsstillinger i de forskellige dele af processerne. Niveaubordet består af en arbejdsplade, sat på et stativ med sakseudformning, fastgjort på en stabil bundplade. Via en skrue kan arbejdspladen hæves, arbejdshøjden kan reguleres mellem 5 og 25 cm over almindelig bordhøjde. Reguleringen sker helt jævnt, så den kan foretages mens emnerne til applikationen står på pladen.

Hos Hounisen kan du købe et stabilt niveaubord fremstillet i pulverlakeret aluminium, der tåler de fleste udfordringer i et professionelt laboratorie. Bordet står meget stabilt på bordet og har en bærekapacitet på minimum 7 kg. Arbejdspladen kan justeres trinløst i alle højder mellem 6 og 25 cm over almindelig bordhøjde. Justeringen er manuel, ved at skrue på et indstillingshåndtag sker højdejusteringen jævnt og glidende.

Læs mere

Måske har du hørt niveaubordet omtalt som hæveplade, hævesænkeplade, stativbord eller saksebord.

I familie med niveaubordet forhandler vi stativstænger med tilhørende trefod og klemmer, vi har varmeplader og varmeblokke og meget mere. Se for eksempel vores udvalg af mindre apparatur til laboratoriet i kategorien Småapperatur.

Andre praktiske foranstaltninger i laboratoriet kan være bordpapir, handsker og kitler. Hos Hounisen forhandler vi et bredt udvalg af Laboratorieudstyr og vores kundeservice hjælper dig gerne med at finde de rette produkter.

Kontakt vores veluddannede dansktalende kundeservice på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00 og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale