Ekssikkator og tilbehør

Hos Hounisen finder du vakuum-ekssikatorer til tørring eller opbevaring af faste stoffer. Det effektive vakuumsug fremskynder tørringsprocessen af de kemiske stoffer. Vi kan tilbyde ekssikkatorer i både glas og polycarbonat, så du kan finde den løsning, der passer bedst til dit behov.

DURAN® MOBILEX glas ekssikkator passer til GL 32-skruelåg, fremstillet af DURAN® Boroslikatglas 3.3, der kan bestilles med eller uden hul og PTFE-indlæg - alt afhængig af dit behov for en ekssikkator.

En komplet ekssikkator består af låg, underskål, skruelåg, spindelhane og porcelænsplade, der bestilles separat. Hos Hounisen kan du finde ethvert tilbehør til din ekssikkator. Vores ekssikkatorplade i porcelæn fås med omkredse fra 140-280 mm. Du kan således vælge lige netop den porcelænsplade, der passer til størrelsen på din ønskede ekssikkator. Derudover finder du her på siden en spindelhane, der er velegnet til DURAN® MOBILEX-ekssikkator modellen. Hertil kan du naturligvis tilkøbe silikonepakning til hanen.

Hos Hounisen kan du dermed nemt sammensætte en komplet ekssikkator til tørring af kemiske stoffer - alt efter dine præferencer i forhold til størrelse og lågtype.

Søger du et godt alternativ kan vi anbefalde LLG Vakkum-Exsikkator i polycarbonat. Den er klar som glas, let og stærk og leveres som et komplet sæt klar til brug.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale