Go to top

Autoklaveposer til sterilisering

I laboratoriet og sundhedssektoren findes mange forskellige typer materiale, der kræver sterilisation. Tåler emnerne høj varme, tryk og damp er autoklavering en effektiv og hurtig løsning til at sikre, at alle mikroorganismer ødelægges og instrumenter, også dem med huller og små kroge, efterlades sterile. Sterilisation foregår i autoklaveposer af plast eller medicinsk papir sammen med autoklavetape.

Her på siden finder du Hounisens udvalg af autoklaveposer til autoklavering og sterilisering af diverse instrumenter, laboratorieudstyr eller laboratorieaffald. Vi fører en lang række autoklaveposer i forskellige størrelser og med hver deres kvaliteter og tiltænkte anvendelser. Hver posetype findes i forskellige størrelser og kan derfor tilpasses dit behov. Klik på ovenstående produkter og find lige netop den autoklavepose, der dækker dine krav.

Få mere information om autoklavering nederst i kategorien Autoklavering.

Ofte stillede spørgsmål

Læs mere

Hvilken autoklavepose anbefales til affald?

Til kontamineret affald anbefales kraftige autoklaverbare poser fremstillet i 50 µm polypropylen se SARSTEDT autoklaveposer. De kraftige autoklaveposer fås med eller uden påtrykt BioHazard-mærke, Bio-Hazard poserne fås også i gule. Selvom poserne er modstandsdygtige for riv og ridser, anbefales at anvendes kanylebokse til skarpe genstande. Under autoklavering holdes poserne åbne. Vil du have en lille affaldspose på arbejdsbordet, så vælg autoklaveposen med varenummer 86.1197 og bordstativet 2064.8080.

Hvilken autoklavepose anbefales til sterilisation af kirurgiske instrumenter?

Til fx genanvendelige kirurgiske instrumenter fører vi autoklaveposer fabrikeret i medicinsk kvalitetspapir til både autoklavering og EtO-sterilisering. Poserne er permeable for dampen, og emnerne steriliseres i en lukket pose, med en åbne-anordning i bunden for let at kunne åbne til de sterile emner, når de skal anvendes. Poserne er udstyret med klasse 1 procesindikatorer, for at sikre vel gennemført sterilisation. De findes med eller uden læg, åbning skal forsegles efterfølgende. For at spare en arbejdsgang vælg, autoklaveposer med selvklædende lukning.

Kontakt os for yderligere indformation eller ved brug for vejledning, vi sidder klar på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00.

Læs mindre

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale