Alle typer glasbeholdere til laboratoriebrug

Hounisen har samlet et komplet sortiment indenfor glasbeholdere til brug i laboratoriet her. Uanset dit behov indenfor glas til opbevaring, klarer vi opgaven.

Du kan bl.a. vælge mellem emballageglas med skruelåg i klar eller brun glas. Det brune glas er særligt velegnet til opbevaring af lysfølsomme prøver. Emballageglassene fås i størrelser fra 30 ml og helt op til 1.000 ml, så du kan med garanti finde netop den størrelse glas, du har brug for.

Derudover tilbyder vi scintillationsglas fra Wheaton® i type 1 Borosilikatglas, der tåler ekstreme temperaturpåvirkninger. Wheaton® er ligeledes leveringsdygtig i flere typer prøveglas og opbevaringsglas i en bred vifte af farver til erthvert behov.

Har du brug for en glasbeholder med et praktisk knoplåg, kan du med fordel vælge et cylinderglas fra DURAN®. De klare cylinderglas gør det let at se indholdet, og de fås i størrelser fra 250 ml og op til 2.000 ml.

Til de mindre prøver kan du vælge mellem dramglas eller salveglas. Begge typer glas er med flad bund og tætsluttende låg, hvilket gør glassene velegnede til arkivering og langtidsopbevaring.

Leder du efter noget helt specialt indenfor glasbeholdere til laboratoriet, står vores faguddannede kundeservice klar til at hjælpe dig på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale