Biopsikassetter til laboratoriet

Bio-Safe indstøbningskassetterne med låg har et patenteret sikringssystem, der gør dem ideelle til indkapsling og arkivering. Denne type kassette bliver ikke påvirket af opløsningsmidler eller kemiske påvirkninger og er desuden forsynet med gennemløbshuller for dræn af væsker.

CellSafe plus biopsikassetter er fremstillet til små biopsier. Denne type biopsikassette forhandler vi i kartoner, der indeholder 100 styk.

Universalkassetterne er ligeledes fremstillet med et patenteret sikringssystem, der garanterer sikker anvendelse i indlejringsprocessen. Vi forhandler universalkassetter til biopsier i kartoner med 840 styk.

Uanset, hvilke kassetter til biopsier du står og mangler, finder du de rette her hos Hounisen. Vi fører et stort udvalg af hver type i flere forskellige størrelser og farver. Derudover har vi desuden gjort det nemt for dig at genbestille det udstyr, du bruger mest i laboratoriet, så det automatisk kommer frem til dig, uden at du behøver at tænke over det.

Har du brug for yderligere information om biopsikassetterne eller behov for vejledning til valg af udstyr til laboratoriet? Kontakt vores kundeservice på tlf. 86 21 08 00 og få den helt rette vejledning inden for biopsikassetter og andet udstyr til laboratoriet.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale