Varenummer: 0976.9914

Beskrivelse:
pH-fix Universal, pH 0-14

:

På lager

Log ind eller Bliv kunde for at se priser og købe på Hounisen.com

Log ind

Indikatorpapir med hurtig og præcis bedømmelse

Indikatorpapir med skalering 0-14 til hurtig og præcis bestemmelse af pH-værdien (syre-/base-niveauet) i en væske. Indikatorpapiret er let at aflæse med én farvekode for hvert af de 14 trin på skalaen, gående fra sur til basisk og med 7 til indikation af neutrale væsker.

pH-Fix indikatorpapiret er klar til brug og har et langt skaft, der forhindrer direkte kontakt med prøven. Indikatorpapiret dyppes i væsken, og pH-værdien aflæses ved at sammenligne farven på papirstrimlen med den medfølgende farveskala. Til mere præcise målinger af pH-værdien anbefales brugen af en elektronisk pH-måler.

Indikatorpapiret leveres i praktisk dispenser med afrundede hjørner, der forhindrer, at indikatorpapiret bliver bukket eller kommer i klemme, når dispenseren lukkes, samtidig med at de enkelte papirstrimler let dispenseres.

Indikatorpapiret er fremstillet med en patenteret teknolog, der forhindrer farveudtræk fra papirstrimplen til væsken, selv i opløsninger med høj alkaliindhold. Det forhindrer kontamination af prøven, ligesom at farverne ikke glider ind i hinanden, for sikker og korrekt aflæsning på farveskalaen.

Indikatorpapiret er fremstillet af MACHEREY-NAGEL, der som en af de få leverandører på markedet kan tilbyde CE-mærket og ISO-13485-certificeret indikatorpapir til professionelt brug.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale