Trådstativer til alle formål

Her finder du vores store udvalg af stativer til reagensglas og rør. Stativerne kommer i mange varianter, så de passer til dine reagensglas størrelse og antal.

Vi har reagensglasholdere til lige fra de helt små rør med en diameter på Ø 11 mm til store stativer, der kan opbevare reagensglas med diameter op til Ø 29 mm. Afhængigt af modellen tilbyder vi stativer med plads til 8 og op til 100 rør, så du kan få det stativ, der passer bedst til dit arbejde i laboratorie.

Trådstativerne er fremstillet i metal og overtrukket med hvid polybelægning som standard. Har du andre ønsker til farve, eller ønsker du et reagensglasstativ med en anden hulstørrelse og antal huller, kan du mod et tillæg få fremstillet et efter dine behov. Du skal blot downloade og udfylde vores bestillingsformular til trådstativer og sende den som mail til salg@hounisen.com. Vi gør opmærksom på, at vi ikke tager specialfremstillede varer retur.

Bestil trådvarer i specialmål her og bestem selv belægningen.

Har du spørgsmål til bestilling af trådstativer, eller har du brug for vejledning inden for laboratorieudstyr, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 86 21 08 00. Vi sidder klar til at hjælpe dig med den helt rette vejledning.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale