Trådstativer til alle formål

Her finder du vores store udvalg af stativer til reagensglas og rør. Stativerne kommer i mange varianter, så de passer til størrelsen på dine reagensglas og rør, samt det antal der skal være plads til.

Vi har reagensglasholdere til alt lige fra de helt små rør med en diameter på Ø 11 mm til store stativer, der kan opbevare reagensglas med diameter op til Ø 29 mm. Afhængigt af modellen tilbyder vi stativer med plads til 8 og op til 100 rør, så du kan få det stativ, der passer bedst til dit arbejde i laboratoriet.

Trådstativerne er fremstillet i metal og overtrukket med hvid polybelægning og tåler ikke maskinopvask og autoklavering. Ønsker du et reagensglasstativ med en anden hulstørrelse og antal huller, er du velkommen til at kontakte Hounisens kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com - så kan vi undersøge mulighederne hos vores producent.

Har du spørgsmål til bestilling af trådstativer, eller har du brug for vejledning inden for laboratorieudstyr, er du velkommen til at ringe 86 21 08 00. Vi sidder klar til at hjælpe dig med den helt rette vejledning.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale