Kuvetter fra SARSTEDT til alle målinger

Køb kuvetter i bedste kvalitet i plast, glas og kvartsglas hos Hounisen. Kuvetter bruges hovedsageligt til fotometriske analyser, eksempelvis til bestemmelse af stofintensiteten i en opløsning. Analysen baseres på stoffets absorption af synligt og ultraviolet lys.

SARSTEDT har i mere end 40 år produceret kuvetter i optisk klart plast, der imødekommer laboratoriets stigende krav til fluorescensmålinger. Kuvetterne fås med 2 eller 4 optiske sider og med firkantet eller rund åbning.

Vælg bl.a. mellem SARSTEDTs Semi-mikro engangskuvetter med 2 x optiske sider, fremstillet i polystyren (PS), akryl (PMMA) eller UV-optimeret specialplastik.

  • PS-kuvette: Kan benyttes ned til 330 nm, med 70-80 % spectral transmission ved 334 nm
  • PMMA-kuvette: Kan bruges i den ultraviolette ende ned til 300 nm, med 80-90 % spectral transmission ved 334 nm
  • UV-kuvette: Kan anvendes ned til 220 nm og er DNA-/RNase- og Protein-fri

SARSTETDT kuvetter har samme mould cavity number for at ungdå variation i absorbansværdier (farveændringer) og er pakket i sikre styrofoam-bokse.

NanoCuvette™ One - markedets eneste kuvette med optisk filter

NanoCuvette™ One (varenummer 0010.0103) er en videreudvikling af SARSTEDTs PMMA-kuvette og det første produkt i en hel nanoteknologisk serie, der redefinerer brugen af kuvetter.

Til forskel fra en almindelig kuvette kan du med NanoCuvette™ One foretage analyser af ikke-lysabsorberende prøver på få sekunder - kun ved brug af et standard spektrofotometer. Se de nyeste Application notes for bl.a. enzymer på: cphnano.com

NanoCuvette™ One bygger på state-of-the-art nanoteknologi udviklet på DTU, der opkvalificerer et almindeligt spektrofotometer til en alt-i-en analyseenhed til kvalitetskontrol i laboratorier, industrien og undervisningssektoren.

Med den danskproducerede NanoCuvette™ One minimerer du brugen af standardkurver og fortyndingsrækker, idet du får stoffets Refraktive Indeks (RI) og Absorbans (ABS) målt på samme væske og i samme kuvette.

🔎 Oplev alle fordele med NanoCuvette™ One her

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale