Glas og porcelæn til laboratoriet

I vores sortiment finder du glasflasker af høj kvalitet fra DURAN, WHEATON & KIMBLE (DWK Life Sciences) og Simax®. Vi forhandler både klare, brune, runde, firkantede, bredhalsede og smalhalsede glasflasker, der er fremstillet til laboratoriebrug. Det betyder, at du nemt kan finde lige den flasketype, du har brug for i dit arbejde.

Inden for måle- og vejeudstyr i glas spænder sortimentet også bredt med alt fra måleglas og målekobler til vejeglas og urglas. Vi forhandler laboratorieudstyr i mange forskellige former og størrelser, så du kan finde lige den type, du står og mangler til laboratoriet.

Udover udstyret i glas fører vi også et udvalg af laboratorieudstyr i porcelæn. Her finder du blandt andet porcelænsskåle, mortere og digler. Laboratorieudstyret, fremstillet i porcelæn, er velegnet til brug i laboratoriet – især når det gælder opvarmning, isolering og håndtering af syre og basiske stoffer.

Kan du ikke lige finde det laboratorieudstyr, du er på udkig efter, står vi klar til at finde en løsning til dig. Kontakt os på tlf. 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com og få hjælp til at finde det helt rette udstyr til dit arbejde i laboratoriet. Vi elsker specialopgaver i glas, og vil gerne finde den rigtige løsning til dig, så tøv ikke med at ringe eller skrive.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale