Apparatur til laboratoriet

Inden for småapparatur fører vi alt, hvad du har brug for af apparatur til dine opgaver i laboratoriet. Du finder blandt andet centrifuger, varmeplader, pipettesugere samt forskelligt tilbehør til apparatur. Når du køber småapparatur hos Hounisen, leverer vi gratis og sætter gerne udstyret op, såfremt der er behov for en grundig introduktion.

Vores metalværktøj til laboratoriet er fremstillet af holdbart materiale, der sikrer en god håndtering og en slidstærk kvalitet. Vi forhandler blandt andet pincetter, skalpeller, spatler og lupper, der gør dit arbejde i laboratoriet lettere og mere præcist.

Nøjagtige termometre er uundværlige i et laboratorie. Derfor har vi et bredt udvalg af termometre til ethvert formål. Vi har både kemiske termometre, præcisionstermometre, lommetermometre, kuldetermometre og digitale termometre. Du kan dermed altid finde et termometer, der dækker dine behov.

Har du behov for andet apparatur end det, du finder her på siden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 86 21 08 00. Her sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde lige det laboratorieapparatur, du står og mangler.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale