Go to top

Udstyr til bakteriologiske undersøgelser

Podenålene er fra Sarstedt og fås i tre forskellige varianter og i to forskellige pakningsstørrelser. Du kan eksempelvis vælge vores podenåle med farvekode, der sikrer en let identifikation. Er du derimod mere interesseret i podepinde, finder du også et stort udvalg af disse hos Hounisen. Der er podepinde med og uden vat, og i træ, plastik eller aluminium.

Hounisens sortiment af petriskåle er ligeledes fra Sarstedt. og fremstillet i glasklar polystyren, der gør dem varmeresistente op til 80°C. Petriskålene fås i forskellige størrelser og former, og kan derfor tilpasses ethvert behov.

Vores udstrygningsspatel, også kaldet Drigalspatel, er gammasteriliseret og kan enten bestilles enkeltvis eller i poser med 4 styk/pose. 

Derudover fås vores kødsaftsopsamler til salmonellaundersøgelse i både en almindelig og i en steril udgave. Den sterile kødsaftsopsamler er udstyret med en kundespecific barcode og kan benyttes til tetracyklin-diagnostik. Du kan bestille kødsaftsopsamleren med tragt og rør som vedlagte elementer, eller direkte monteret på opsamleren.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale