Glashaner, skilletragte og svalere med slib

Her finder du Hounisens udvalg af glasvarer med slib, der passer til dine opstillinger i laboratoriet. Du kan vælge mellem flere forskellige typer glashaner, skilletragte og svalere, alle i det temperaturbestandige DURAN® kvalitetsglas, der holder til arbejdet med både varme og kolde temperaturer.

Vores glasvarer med slib produceres af Lenz Laborglas, der har leveret kvalitetsglas af højeste standard til forskning såvel som til den biotekniske, kemiske og farmaceutiske industri i mere end 80 år. Alle glasvarer med slib undergår en omfattende undersøgelse i henhold til DIN ISO 9001 / EN 29001, hvor både slibstørrelse og vægtykkelse testes med særlige måleinstrumenter for at sikre stor ensartethed i produktionen. Glasprodukterne er mærket med Lenz®-logo og NS-størrelse på halsen.

Kontakt gerne Hounisen på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af glasvarer, eller hvis du er på udkig efter en bestemt type glasudstyr. Vi har adgang til et meget omfattende sortiment indenfor laboratorieglas fra bl.a. Lenz®, Simax®, DURAN®, Wheaton® og Kimble®.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale