Køb skalpeller og skalpelblade til laboratoriet

I kategorien Skalpeller finder du førsteklasses skalpeller fra 3 af verdens bedste producenter; Swann-Morton®, Cutfix® og Heinz Herenz. De sterile skalpeller er velegnede til at udføre rene og præcise snit, og med et ergonomisk udformet skaft har du et sikkert greb om skalpellen under brug.

I kategorien Skalpelblade kan du købe separate blade uden skaft i størrelser fra nr. 11 og op til nr. 23. Disse skalpelblade er produceret af Swann-Morton® og Heinz Herenz, der har mange års erfaring med fremstilling af skalpelblade i bedste kvalitet og med et yderst præcist snit. Der kan bestilles et tilhørende skalpelskaft i rustfrit stål til disse skalpelblade.

Er du mere interesseret i skarpe barberblade, finder du ligeledes disse hos Hounisen. Barberbladene er fremstillet i rustfrit stål, 18/8, og leveres i en beskyttende æske for sikker håndtering.

Skulle du imod forventning ikke finde den type skalpel eller skalpelblad, du er på udkig efter i vores webshop, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com. Vi har adgang til et meget omfattende sortiment af skalpeller og skalpelblade gennem vores leverandørnetværk, og vi undersøger gerne muligheden for at finde netop den type skalpel eller blad, du har behov for.

Afskaf skarpe genstande som skalpelblade i kanylebokse, se med i kategorien Kanylebokse.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale