Artikler i plast til afmåling og afvejning i laboratoriet

Find et veludbygget sortiment af måle- og vejeudstyr i plast hos Hounisen. Vi fører alt fra måleglas og målekolber i plast til vejebåde og vejeskeer i lige præcis den størrelse og udformning, du har brug for.

I denne kategori finder du mange af de største brands indenfor professionelt måle- og vejeudstyr, bl.a. SARSTEDT, VITLAB og Assistent®. Målenøjagtigheden af såvel måleglas og målekolber er godkendt i henhold til internationalt gældende standarder for at sikre dig en præcis afmåling i laboratoriet.

Derudover fører vi de fleksible vejebåde og smartSpatulas® vejeskeer fra Heathrow Scientific. Både vejebåde og vejeskeer fås i flere forskellige farver, hvilket giver mulighed for at skabe størst mulig kontrast til det afmålte stof.

Hounisen har et stort netværk af leverandører af plast, og vi vil derfor kunne fremskaffe mange flere artikler, end dem du finder respræsenteret på hounisen.com. Leder du derfor efter et helt særligt produkt på afmåling eller afvejning i laboratoriet, så tøv ikke med at kontakte vores kompetente kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale