Varenummer: 73.650.500

Beskrivelse:
Løse låg vedlagt

Ø mm: 12

Kontakt os for leveringstid: 86210800 eller salg@hounisen.com

Log ind eller Bliv kunde for at se priser og købe på Hounisen.com

Log ind

Coulter counter analyse

Her på siden finder du bægeret til den isolerede del af opstillingen i Coulter counter analyse, hvor partikel størrelse og antal kan bestemmes.

Princippet bag coulter counter

Coulter-princippet går ud på at positivt ladede partikler trækkes gennem en åbning ind i et negativt ladet isoleret område, hvilket frembringer ændring i impedansen proportional med volumenet af den partikel, der krydser åbningen. Denne puls i impedans stammer fra forskydning af elektrolyt forårsaget af partiklen. Princippet har fundet kommerciel succes i den medicinske industri, især inden for hæmatologi, hvor det kan anvendes til at tælle og dimensionere de forskellige celler, der udgør fuldblod.

Sådan udføres tællingen

Opstillingen består af et bæger med elektriskledende væske med lav koncentration af de partikler, der ønskes talt. Heri nedsænkes et Coulter Counter-bæger indeholdende væske uden partikler. Der sættes strøm til, så ladningen er negativ i bægeret og positivt udenfor, partiklerne bliver positive. Gennem et lille hul i bægeret suges én partikel ad gangen (via undertryk) ind i det negative bæger. Dette giver et elektrisk udslag, som ses på ocilloskop som små peaks i amplituden. Hver peak svarer til en partikel og højden på peaket er proportionelt med størrelsen på partiklen.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale