F1 Finnpipette - ergonomi, sikkerhed og performance i fokus


Med en Finnpipette er du garanteret en suveræn state-of-the-art pipette. Du opnår præcise pipetteringsresultater og optimal komfort med en af markedets letteste pipetter. F1 Finnpipette findes i en enkeltkanals- og 8-kanalsudgave.

En Finnpipette sikrer dig præcis afpipettering af dråber i mikrostørrelse. Finnpipettens ergonomiske udformning og letvægtskonstruktion minimerer desuden risikoen for skader forårsaget af Ensidigt Belastende Arbejde (EBA).

Forbedr din arbejdsrutine med en Finnpipette


Ergonomi og sikkerhed

  • Soft-touch spidsafskyder: Finnpipetten er udstyret med en soft-touch spidsafskyder, som minimerer de kræfter, der skal bruges ved afskydning.
  • Justerbar fingerbøjle: Finnpipetten har en justerbar fingerbøjle, der kan drejes 120 grader. Det sikrer et optimalt greb om pipetten - uanset om du bruger venstre eller højre hånd.
  • Set and Forget volumenlås: Juster og lås det ønskede volumen med en brugervenlig ‘Set and Forget’ låsemekanisme.
  • Præcis pipettering: Finnpipettens super blow-out stempel ved volumen < 50 µl sikrer præcis afpipettering af dråber i mikrostørrelse.

Praktisk design

  • Integreret overfladebeskyttelse: Sølvioner på Finnpipetten skaber en antimikrobiel overflade, der hæmmer væksten af bakterier og svampe, og som beskytter Finnpipetten mod kontaminering fra aerosoler eller brugerkontakt.
  • Gennemtæntk design: Stort og tydeligt Egovisio display gør det let at aflæse Finnpipettens volumenindstilling. En farvekodet topring sikrer let identifikation af pipettestørrelsen og de spidser, der passer til Finnpipetten.

Cerrtificeret kvalitet

  • CE-mærket IVD-produkt: Finnpipetten er CE-mærket i overensstemmelse med IVD-direktivet i Europa. Finnpipetten er fremstillet i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 13485.
  • Op til 5 års produktgaranti: Branchens førende garanti med praktisk online-registrering af Finnpipetten. Registrer din Finnpipette her >

 

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale