Glasflasker i høj kvalitet fra DURAN® og Simax®

DWK Life Sciences (DURAN, WHEATON & KIMBLE) producerer glasflasker af de bedste råvarer i et automatiseret system, der sikrer stor ensartethed i produkterme. DURAN® glasflasker i brunt glas er særligt egnet til lysfølsomme materialer. DURAN® YOUTILITY BlueCap-flasken er forsynet med forsænket greb og ergonomisk skruelåg, der garanterer et sikkert greb og gør flasken nemmere at åbne.

Vi fører også nu DURAN® TILT-flasken, der giver dig mulighed for at benytte flasken i oprejst position eller i en 45° hældning. Dette gør afpipettering nemmere, når du f.eks. arbejder meget i en LAF bænk. Alle DURAN® glasflasker er fremstillet af Borosilikatglas 3.3, der gør dem resistente overfor temperaturændringer.

Du kan udskrive online batchcertifikater på DWK Life Sciences hjemmeside, da hver glasflaske er forsynet med en unik Retrace Code.

Vores sortiment af Simax® glasflasker inkluderer klare glasflasker med enten rødt eller blåt låg. Simax® flaskerne er også fremstillet af Borosilikatglas 3.3 og er derfor også velegnet til autoklavering og pludselige temperaturændringer.

Derudover fører Hounisen forskellige glasflasker, der er idelle som medicin-, gasvaske-, pipette-, og steilbrustflasker. Uanset hvilken glasflaske, du er på udkig efter, kan du finde den hos Hounisen - vi leverer laboratorieflasker i høj kvalitet til hele Danmark.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale