Udstyr til venøs blodprøvetagning

Hos Hounisen har vi alt nødvendigt udstyr fra desinfektion, stasebånd, kanyler, prøverør og meget mere. Vores tyske leverandør Sarstedt har udviklet S-monovetten®, der via innovativt design blandt andet modvirker hæmolyse.

Ofte kræver en blodprøve stase af overarmen og her anvendes stasebånd. Hounisen forhandler flere forskellige typer af stasebånd, typisk vælges genanvendelige stasebånd, der tåler maskinvask på 40 eller 60 °C. Til børn findes farverige stasebånd og stasebånd med dyreprint. Alternativt kan der anvendes engangsstasebånd med hygiejniske fordele.

Blodtagningskanyler findes i mange modeller. Sommerfugle med slange og adapter til vakuumrør. Blodtagningskanyler med eller uden adapter og blodtagningskanyler specielt til Monovette®. Kanylerne findes med nål i forskellige tykkelser fra 18G – 27G og sommerfuglene har vi i 21G og 23G. Ønskes andre størrelser end vist i webshoppen kan kundeservice kontaktes for hjælp.

S-Monovette® fra SARSTEDT er et moderne blodindsamlingssystem, der kombinerer vakuum- og aspirationsteknikken ved blodprøvetagning for at sikre et fleksibelt og pålideligt system til alle venetyper. S-Monovetten® fås i flere udgaver og størrelser til yngre såvel som ældre patienter.

Læs mere

Mikrorør med præparering giver mulighed for den bedste opbevaring af prøver, der ikke analyseres direkte efter prøvetagningen. De præparerede mikrorør er med konisk bund og ståring. Vælg mellem mikrorør med skruelåg eller vedhængt indstiksprop. Mikrorørene har skrivbar label og international farvekode for let identifikation af den rette præparering. I kategorien Blodprøverør findes forskellige rør til blodprøver og lumbalpunktur.

Efter endt blodprøvetagning er det vigtigt at skaffe kanylen sikkert af vejen, til dette anvendes sikkerhedsgodkendte kanylebokse fra SARSTEDT. Fra den populære Multi-Safe serie fås mange forskellige modeller og størrelser. Lågene er lavet med aftræksudformninger til fx insulinpenne, luer-systemet og skalpeller. Åbningen forhindrer, at man kan få hænderne i boksen og når den er fyldt lukkes låget og låses automatisk.

Se også vores andre kategorier med udstyr til blodprøvetagning. Huddesinfektion, forbindingsstoffer og vat samt nitrilhandsker.

Har du spørgsmål til produkterne eller kan du ikke finde, det du søger, så kontakt os på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale