Udstyr til celledyrkning fra Sarstedt - Giv dine celler nyt liv

Sarstedt har udviklet et nyt komplet program indenfor celledyrkning med fokus på optimalt design og brugsfunktionalitet. Her finder du kvalitetscertificerede celledyrkningsflasker, -plader, -skåle og celleskabere, der giver dine celler de absolut bedste vækstbetingelser.

Sarstedts produkter til celledyrkning er fremstillet af optisk ren polystyren og har gennemgået omfattende kvalitetstests. Du får derfor sikkerhed for celledyrkningsprodukter i særklasse og tryghed i arbejdet med både primære cellekulturer og kontinuerlige cellelinjer.

Celledyrkningsprodukter fra Sarstedt bærer kvalitetsstemplet TC Tested, der er din garanti for sterile og rene produkter uden pyrogener eller cytotoxicitet. Læs mere om Sarstedts TC Tested-produkter til celledyrkning her

     

✓ Sterile ifølge DIN EN ISO 11137

✓ Pyrogenfri baseret på LAL Test

✓ Ikke cytotoxisk ifølge DIN EN ISO 10993

     

Vælg din rigtige vædhæftningsvariant

Sarstedts celledyrkningsflasker, -plader og -skåle er forsynet med udløbsdato og Lot-nr. for optimal sporbarhed. Celledyrkningsprodukterne fås med 3 vækstflader - en til hver celletype - hvor en tydelig farvekode på hvert produkt gør det let at vælge den rigtige vedhæftningsvariant til netop din celledyrkningsopgave.

  • Standard vedhæftning: Den mest anvendte vækstflade, der passer til de fleste adherente celletyper.
     
  • Vedhæftning +: Den ideelle vækstflade til mere krævende celletyper med ringe vedhæftningsevne.
     
  • Ingen vedhæftning: Den hydrofobe vækstflade er særlig velegnet til suspensions- og hybridomaceller, eller når cellerne ikke skal hæfte.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale