Udstyr til celledyrkning fra Sarstedt

Giv dine celler nyt liv med kvalitetsudstyr til celledyrkning fra Sarstedt. Sarstedt har udviklet et nyt komplet program indenfor celledyrkning med fokus på optimalt design og brugsfunktionalitet. Her finder du kvalitetscertificerede celledyrkningsflasker, -plader, -skåle og celleskabere, der giver dine celler de absolut bedste vækstbetingelser. Vi kan også tilbyde Sarstedts certificerede produkter inden for vakuumfiltration.

Sarstedts produkter til celledyrkning er fremstillet af optisk ren polystyren og har gennemgået omfattende kvalitetstests. Du får derfor sikkerhed for celledyrkningsprodukter i særklasse og tryghed i arbejdet med både primære cellekulturer og kontinuerlige cellelinjer. Sarstedts celledyrkningsflasker, -plader og -skåle er forsynet med udløbsdato og Lot-nr. for optimal sporbarhed.

Celledyrkningsprodukter fra Sarstedt bærer kvalitetsstemplet TC Tested, der er din garanti for sterile og rene produkter uden pyrogener eller cytotoxicitet. Læs mere om SARSTEDTs TC Tested-certifikat her.

Opnå vellykket celledyrkning

Celledyrkningsprodukterne fås med 3 vækstflader - en til hver celletype - hvor en tydelig farvekode på hvert produkt gør det let at vælge den rigtige vedhæftningsvariant til netop din celledyrkningsopgave.

  • Standard vedhæftning: Den mest anvendte vækstflade, der passer til de fleste adherente celletyper.
     
  • Vedhæftning +: Den ideelle vækstflade til mere krævende celletyper med ringe vedhæftningsevne.
     
  • Ingen vedhæftning: Den hydrofobe vækstflade er særlig velegnet til suspensions- og hybridomaceller, eller når cellerne ikke skal hæfte.

Læs mere om valg af vækstflade til celledyrkning i Hounisens guide her.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale