Holdere til laboratoriet

I denne kategori finder du holdere til forskellige ting, specifikke ting som, handsker med mere. I kategorien Trådkurve er der kurve i forskellige størrelser, som kan anvendes til hvad som helst. Sammen er holdere og stativer med til at holde orden og skabe overblik i laboratoriet.

Handskeholdere er praktiske de fleste steder, hvor man bruger engangshandsker. Med holderne kan handskerne hænges på væggen, de roder ikke, fylder ikke og du ved præcis hvor din størrelse er. Handskeholdere findes i rustfrit stål til 1, 3 eller 4 pakker og til 3 pakker i tråd med hvid polybelægning. De enkeltvise handskeholdere er smarte, hvis du kun bruger en eller to størrelser, vil tilføje en ekstra holder til en af de andre, hvis du vil sætte handskerne med større afstand eller med en anden indbyrdes placering.

Med en petriskåleholder kan du holde styr på skålene, de vælter ikke og har du forskellige typer skåle bliver de ikke blandet sammen. Diameteren på petriskåleholderen skal passe nogen lunde, så skålene ikke glider ud af siderne, vi har holdere til standardskåle Ø 60 og Ø 95-105.

Vaskeanvisning: Belægningen på trådvarer at let at rengøre, men vi anbefaler manuel opvask for at undgå rustskader. Skal din trådvare kunne maskinvaskes, anbefaler vi en variant i rustfrit stål.

Har du brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale