Mikrorør fra Sarstedt

Det er stort set umuligt at forestille sig en hverdag i laboratoriet uden brug af mikrorør. Det lille rør findes i et utal af varianter, størrelser og farver og bruges derfor til alt fra videnskabelige analyser og diagnostiske tests til opbevaring af reagenser.

Mikrorør fra Sarstedt har været produceret i mere end 35 år og findes i et utal af varianter, størrelser og farver - til ethvert tænkeligt formål. Sarstedts mikrorør med O-ring i skruelåget er ideelle til centrifugering, transport og til opbevaring, fx af syntetiserede oligonukleotider, enzymer og buffere.

Du kan bestille Sarstedt mikrorør med 3 forskellige typer låg:

  • Almindelig: Det velkendte rør med utallige anvendelsesmuligheder.
  • Easy Cap: Velegnet til arbejdsrutiner, hvor låget åbnes og lukkes mange gange.
  • SafeSeal (sikkerhedslåg): Det lille hængsel på låget sikrer, at det ikke så let springer op. Rørene er derfor særlig egnede til kogning og frysning af prøver.

Se Sarstedts Micro Tubes-brochure samt Screw Cap Micro Tubes-brochure for komplet gennemgang af det fulde produktsortiment indenfor standard- og specialmikrorør samt mikrorør med skruelåg.

Brug også gerne Sarstedts interaktive Tube Finder til hurtigt og let at finde mikrorør i en given størrelse, farve og med den ønskede lågtype.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale