Udstyr til dyrkning af bakterier eller celler

Inden for bakteriologi finder du alt det udstyr, du skal bruge til bakteriologiske undersøgelser. Til dyrkning af bakterier forhandler vi blandt andet petriskåle, podepinde, udstrygningsspatler og podenåle. Når du køber udstyr til dyrkning af bakterier hos Hounisen, er du garanteret et godt udvalg, høj kvalitet og gode priser.

Er du derimod på udkig efter forskelligt udstyr til dyrkning af celler, kan vi ligeledes være behjælpelige med et stort udvalg. Vi fører blandt andet celledyrkningsflasker, celledyrkningsskåle, celleskrabere, vakuumfiltre og celledyrkningsplader. Udstyret er fra Sarstedt, som har udviklet et komplet program inden for celledyrkning med fokus på optimalt design og funktionalitet. Alle produkterne har gennemgået omfattende kvalitetstests, hvilket er din sikkerhed for produkter i særklasse.

Såfremt du har behov for vejledning i forbindelse med køb af udstyr til dyrkning af bakterier eller celler, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 86 21 08 00. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller give dig et godt tilbud på laboratorieudstyr.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale