Opret brugerprofil | Webshop til fagfolk

Opret brugerprofil | Webshop til fagfolk

Udfyld formularen, og bliv kunde hos Hounisen Laboratorieudstyr A/S

Vi er glade for, du gerne vil være kunde hos Hounisen Laboratorieudstyr. Vi tilbyder dag-til-dag levering, faglig sparring og udstyr i certificeret kvalitet til laboratoriet og klinikken. Se alle dine fordele som B2B-kunde her.

Udfyld venligst formularen herunder. Vi vender hurtigst muligt tilbage, når vi har oprettet dig som bruger i vores system. Vi tager kontakt til dig pr. mail eller telefon, hvis vi vurderer, vi bedst kan hjælpe dig på anden vis. Ønsker du fx at få oplyst en pris, hjælper vi dig hurtigst på tlf. nr. 86 21 08 00.

Du logger ind på Hounisens webshop med dit brugernavn (din e-mail) og et personligt password. Vi sender et link til oprettelse af dit password til den e-mail, du oplyser i formularen. Dit password bør ikke deles - heller ikke med fortrolige internt i virksomheden.

Af sikkerhedsmæssige årsager deaktiveres din brugerprofil efter 180 dages inaktivitet. Læs gerne Hounisens persondatapolitikVi gør opmærksom på, at Hounisen Laboratorieudstyr ikke forhandler til privatpersoner.

Felter med * skal udfyldes.

 

Virksomhedsoplysninger:

Udfyld virksomhedsoplysninger til brug ved fakturering.


EAN-nr. SKAL oplyses hvis offentlig kunde, ellers oplyses e-mail til bogholderi/fakturering. Oplys venligst IKKE personlig e-mail.
Anfør venligst, hvis der benyttes en separat e-mail til kontoudtog og rykkere. Feltet er ikke påkrævet.
Tilføj evt. rekvisitionsnummer, ydernummer etc.

Leveringsoplysninger (ikke obligatorisk):

Angiv venligst her, hvis du har en leveringsadresse, der er forskellig fra faktureringsadressen. Disse felter er ikke obligatoriske.

Udfyld oplysninger til brug ved levering af varer.

Brugeroplysninger:

Udfyld brugeroplysninger til brug ved bestilling på webshop.
Ja, jeg accepterer hermed handelsbetingelserne hos Hounisen Laboratorieudstyr A/S
Ved brugeroprettelse giver du samtykke til, at Hounisen Laboratorieudstyr A/S registrerer ovenstående oplysninger med det formål, at kunne opfylde indgåede aftaler om levering af varer og ydelser, jf. Hounisens persondatapolitik. Af sikkerhedsmæssige årsager vil vi deaktivere din brugerprofil efter 180 dage, hvis din konto har været inaktiv.
Læs persondatapolitik hos Hounisen Laboratorieudstyr A/S

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale