Stativer og holdere til laboratoriet

I laboratoriet har man brug for mange stativer og holdere til alt fra affaldsposer, handsker, mikrorør og meget mere. I denne kategori finder du et stort udvalg af stativer og holdere til brug under arbejde samt til opbevaring. Stativer og holdere er med til at skabe orden, overblik og ikke mindst plads på arbejdsbordet og i skabene.

I kategorien Holdere findes opbevaring petriskåle i høje holdere til mange petriskåle med forskellige diametre. Petriskåleholdere til petriskåle med Ø 60 mm i rustfrit stål, til Ø 92 mm i polycarbonat og til Ø 95-105 mm også i rustfrit stål.

Gør det nemt at finde den rette handskestørrelse med en handskeholder, de fås med plads til en, tre eller fire pakker handsker. Vend handskerne med åbningen ud af og snup nemt et par handsker. Handskeholderene findes i rustfrit stål og som trådvare med hvid polybelægning.

Prøv vores populære skrå affaldsstativ, det er lille og fikst og passer på arbejdsbordet for let at komme af med mindre affald, passer til posestørrelse 200 x 300 mm. Mangler du en holder til urinkrukker, så kig på vores urinkrukkeholder af tråd med hvid polyybelægning. Belægningen beskytter mod slitage og tåler rengørering, så den kan bruges mange gange. Eller hvad med afdrypningsstativer eller pipettestativer ligeledes i hvid polybelagt tråd.

Flamingostativer og -bokse (styroform) med og uden låg er oplagte, når der er brug for isolerende materiale omkring prøverørene. Flamingostativerne kan anvendes til at opbevare prøverør med diameter fra 11 – 16,5 mm.

Til mikrorør og monovetter skal du kigge i kategorien Racks, der indeholder et stort udvalg af racks til mange forskellige formål.

Har du brug for hjælp til at finde det rette stativ til dit formål, så kontakt os på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00 og vores dansktalende kundeservice er klar til at hjælpe.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale