Varenummer: 1550.1460

Beskrivelse:
Mini Parasep® til parasitologi

Prøvemateriale: Fæces

På lager

Log ind eller Bliv kunde for at se priser og købe på Hounisen.com

Log ind

Mini Parasep® - til koncentration af fækale parasitter

Parasep® er et patenteret system til koncentration af makroparasitter og -æg i fæces. Parasep® sikrer maksimal parasitkoncentration af selv en lille prøve. Parasep® indeholder hele tre vertikale filtre, der holder de fleste komponenter af fæces ude, men tillader parasitter og parasitæg af trænge ind gennem det inderste filter.

Det patenterede filter i Parasep® består af en filtermatrix med vertikale filtre i tre forskellige størrelser. Filtrene sikrer at alle unødvendige komponenter frafiltreres og tillader kun de mindste dele at komme med makroparasitterne ind i produktets spidsbundede centrifugerør. Inderste filter med pore på kun 220 µm tillader de største parasitæg (ca. 180 µm) at passere, mens det stopper det meste andet. Filteret i Parasep® er formet som en cylinder med vertikal gennemgang, hvilket gør at det ikke stopper til på samme måde som et fladt filter, hvilket igen sikrer at hele prøven filtreres mere effektivt og hurtigt.

Med Mini Parasep® får du en lukket behandling med minimalt prøvetab og minimal risiko for kontaminering. Mini Parasep® enheden er sammensat af et prøveglas med ståring og et 15 ml prøveglas med spidsbund, der indeholder det runde trelagsfilter, hvor yderste del af filteret er udformet som en ske, til at tage prøven op med. Skruelukningen mellem de to dele er sikker og holder helt tæt i centrifugeringen. Tilsæt den ønskede fixeringsvæske, til det tomme rør inden fæcesprøven tilsættes. Anvendes sammen med vortexmixer og centrifuge og passer til standard 15 ml centrifugeholdere.

Læs mere

Ved undersøgelse af især æg fra helminth (parasitorme), er fedt fra fæces generende, da de små blanke dråber kan forveksles med æg. Ofte nedbrydes dette fedt med ethyl-acetate, som tilsættes fixeringsvæsken, men i Mini Parasep® filteret sker fedtnedbrydningen mekanisk og derfor mere miljøvenligt.

Parasep® kan anvendes som alternativ til andre fæceskoncentrations enheder og har vist sig at være mere effektiv og have en kortere og lettere arbejdsgang med færre trin end andre gængse mærker. Parasep® systemet fås i mange forskellige varianter blandt andet findes Mini Parasep® også med fixeringsvæsken APAFIXTM, så du blot skal tilføje din prøve.

Kontakt kundeservice, hvis du er i tvivl eller vil høre om muligheden for at købe en af de varianter vi ikke har i vores normale sortiment. Du fanger kundeservice på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale