Pensler, penne og blyanter til laboratoriebrug

Er du på udkig efter skriveredskaber til brug i laboratoriet, så er du landet det helt rette sted. Her på siden finder du vores udvalg af forskellige blyanter og penne, der er velegnet til brug i laboratoriet.

I vores udvalg finder du blandt andet Grafit træblyanter i hårdhedsgrad 2B, som du kan købe i æsker med 12 blyanter i. Blyanterne er yderst velegnet til brug i et laboratorie, da de kan bruges til at skrive på objektglas og kassetter.

Derudover fører vi, hos Hounisen, også to slags penne. Den ene slags er den vandfaste og lugtfrie pen fra Cell-Mark. Denne pen har en ultrafin spids, hvilket gør den særdeles velegnet til at skrive på objektglas og kassetter.

Den anden type er en pen fra Securline. Denne Securline Marker er særligt velegnet til mærkning af SuperFrost® objektglas.

Køb blyanter eller penne til laboratoriet online og få hurtig levering inden for 1-3 hverdage. Vi leverer fragtfrit i hele landet, når du bestiller laboratorieudstyr for mere end 1.000 kr.

Skal du bruge hjælp til at finde det rette udstyr til laboratoriet, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 86 21 08 00. Her sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål til vores produkter, leveringstid og lignende, og vi hjælper dig også gerne med et godt tilbud på lige netop det laboratorieudstyr, du har brug for.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale