Kontor- og indretningsartikler til praksis

Her finder du vores udvalgte undersøgelseslejer, stole, blodtagningsstole, operations- og undersøgelseslamper, personvægte og højdemål samt anatomiske modeller til undersøgelsesrummet i klinikken.

Vi tilbyder undersøgelseslejer i høj kvalitet og stilfuldt design fra svenske Oscar Medtec, der kan dække dit behov i klinikken. Der er 2-delte og 3-delte undersøgelseslejer, som højdetilpasses let lige op og ned for at spare plads og give de bedste arbejdsforhold. Undersøgelseslejerne tåler høj patientvægt og er betrukket med slidstærkt, innovativ t skai® Evida betræk som fås i mange forskellige farver.

Ligeledes fra Oscar Medtec har vi et udvalg af stole til blodprøvetagning. Blodprøvetagningsstolene findes i forskellige modeller alle i god kvalitet med tolerance for høj patientvægt. De to store modeller har mange indstillinger og kan hurtigt sættes i shockposition. Til personalet du kan du vælge en sadelstol på hjul, der nemt flytter dig rundt i klinikken, mens der opretholdes en korrekt ergonomisk siddestilling igennem en lang arbejdsdag.

Til arbejdet i klinikken er der brug for rigtig godt lys og vi har samlet et udvalg af undersøgelslamper lige fra den lille pencillygte til lommen til LED pandelamper og lidt større operationslamper også med LED. Personvægte, babyvægte og højdemålere er også en vigtig del af indretningen af klinikken, som du kan købe online her på siden ligesom let betjente håndfrie affaldsspande.

Sidst med ikke mindst, har vi sammensat et stort udvalg af forskellige anatomiske modeller, så du kan vise de forskellige leddele til dine patienter. Der er f.eks. rygsøjler med eller uden diskusprolaps, knæled, hofteled, albueled med flere.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning er du meget velkommen til at kontakte os på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale