Måleglas i høj og lav form

Hos Hounisen fører vi en lang række måleglas til laboratoriet - uanset om du er på udkig efter høje måleglas, lave måleglas, eller med forskellige fødder og gradueringsfarver.

Vores udvalg af måleglas inkluderer glas fra DURAN® med høj form og sekskantet fod, der fås i størrelser fra 10-2000 ml. Du kan desuden finde høje måleglas med brun syre- og alkaliresistent graduering, der enten er udstyret med en rund eller sekskantet fod, alt afhængig af måleglassets størrelse. 

Derudover fører vi høje måleglas med udskiftelig plastikfod, fremstillet i syre-/base-resistent HDPE med brun graduering. Alle disse måleglas er produceret i AR®-sodaglas.

Hos Hounisen kan du også finde høje måleglas fremstillet i temperaturresistent Borosilikatglas 3.3. Disse glas er desuden konformitetsbestemt for større præcision samt udstyret med sekskantet fod og brun graduering. Er du derimod på udkig efter måleglas med lav form, fører Hounisen også sådanne glas. Disse måleglas er fremstillet i AR®-sodaglas, har en rund fod og fås i størrelser fra 5-2000 ml.

Hvis du har behov for ekstra brudsikre måleglas, så kontakt kundeservice. DURAN® har nu også høje måleglas i Super Duty serien, som er designet ekstra kraftig og stærk. 

Hos Hounisen finder du lige netop den type måleglas, du har brug for.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale