SARSTEDT rør med skruelåg i polypropylen og polystyren

SARSTEDT rør med skruelåg fås med spids bund, rund bund og flad bund i størrelser fra 3,5 ml og op til 120 ml, afhængig af typen. Rørene fås med skrivefelt og graduering, ligesom rør med spids eller rund bund fås med ståring, så rørene kan stå selv uden at vælte. Rørene er velegnede til opbevaring og/eller nedfrysning af prøver. Vælger du et rør med ventilerbart låg - også kaldet et 2-positionsrør - kan låget indstilles i ventileret eller lukket position.

SARSTEDT producerer langt de fleste rør i polypropylen og polystyren. Disse har forskellige materialeegenskaber:

  • Polypropylen (PP): Rør i PP har en semitransparent overflade med 88% lystransmission (400-800 nm). Denne plasttype tåler autoklavering ved 121 °C.
     
  • Polystyren (PS): Rør i PS har en transparent, glasklar overflade med 90% lyspermeabilitet (400-800 nm). Denne plasttype tåler ikke autoklavering ved 121 °C.

Se også Hounisens store udvalg af centrifugerør, rør med gevind eller rør til indstiksprop i kategorien Centrifugerør og plastrør.

Træt af rør der vælter? Prøv SARSTEDTs rør med flad bund

Nogle gange er det bare mere praktisk med et rør, der kan stå selv. Vi anbefaler, at du prøver den fladbundede rørserie fra SARSTEDT i størrelser fra 5 ml til 120 ml.

Alle rør er med kort gevind for let på- og afmontering af det medfølgende skruelåg. Vælger du et rør med flad bund fremstillet i polypropylen (PP), er røret testet tæt efter UN 3393 og dermed godkendt til forsendelse af smittefarlige prøver.

Har du spørgsmål til rør med skruelåg?

Har du behov for yderligere information om vores rør med skruelåg? Eller fandt du ikke et rør i den rigtige størrelse her på siden, hjælper vi dig gerne med at bestille det helt rette rør hos SARSTEDT. Ring 86 21 08 00 eller skriv til salg@hounisen.com og få hjælp af en af vores dygtige medarbejdere i kundeservice.

Du er også velkommen til at prøve SARSTEDTs interaktive Tube Finder her (åbner i nyt vindue).
Vælg fx "Flat base" under valgmuligheden Base shape.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale