Rør med skruelåg i polypropylen og polystyren

Hos Hounisen finder du et bredt udvalg af sterile og ikke-sterile rør med skruelåg fra Sarstedt. Rørene fås i flere forskellige størrelser og udgaver; vælg mellem rør med flad, rund, spids eller konisk bund samt med eller uden ståring. Rørene fås desuden med og uden graduering og skrivefelt til hurtig aflæsning af volumen og identifikation af indholdet.

Her finder du markedets bedste centrifugerør

Centrifugerør fra Sarstedt er fremstillet under fuldautomatiserede produktionsforhold og med stor ensartethed i produkterne. Vælg mellem flere materialer, udformninger og størrelser alt efter din arbejdsopgave.

Leder du efter et centrifugerør med god centrifugeringsevne, anbefaler vi, at du prøver Sarstedts centrifugerør med spids bund. Sarstedts 15 og 50 ml centrifugerør har en forstærket bund og en praktisk label, så du kan holde styr på prøverne.

Sarstedt har opgraderet centrifugeringshastigheden for 15 og 50 ml centrifugerør til 15.500 x g. Tidligere har Sarstedt centrifugerør på 15 og 50 ml været anbefalet til centrifugering ved max. 8.000 x g. Centrifugerørene er nu testet og godkendt til 15.500 x g.

Testen er udført med rørene fyldt til nominel volumen, 1,06 g/ml mediumdensitet, 15 min. i en udsvingsrotor i 30 minutter.

Under centrifugering ved så høje hastigheder er det nødvendigt, at der anvendes en adapter, der passer til det pågældende rør.

Du kan hente yderligere information om de enkelte rørs egenskaber - fx maksimal centrifugeringshastighed - ved hjælp af Sarstedts Tube Finder.

Du er også velkommen til at spørge os - send os din forespørgsel.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale