Skeer til laboratoriet

Hos Hounisen fører vi et bredt udvalg af forskellige lange skeer, der er særligt velegnet til brug i laboratoriet. Her på siden kan du klikke dig videre og læse mere om de forskellige typer skeer eller bestille de skeer, du står og mangler.

I vores sortiment finder du skeer, der er fremstillet til brug i laboratoriet. Det vil sige forskellige typer skeer med langt skaft. Vi fører spatelskeer, dispenseringsskeer, pulverskeer, mikrospatelskeer og Partou-spatelskeer.

Skeerne er alle udformet med forskellige praktiske funktioner, der gør dem nemme at bruge. Dispenseringsskeernes buede udformning gør det nemt at stryge indholdet af skehovedet og derved sikre ens doseringsmængde. Pulverskeens lige greb gør det nemmere at dosere pulveret. Mens mikrospatelskeerne har en ekstra fleksibel og ergonomisk optimeret udformning – både i forhold til greb og vægtfordeling.

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde dig kvalitetsudstyr, der letter dit arbejde i laboratoriet. Uanset, hvad du har brug for til dit arbejde, kan du derfor altid finde de rette redskaber her hos Hounisen.

Har du spørgsmål i forbindelse med dit køb af skeer eller andet udstyr til laboratoriet, står vi naturligvis altid klar til at rådgive dig. Kontakt vores kundeservice på tlf. 86 21 08 00 og få vejledning til det bedste udstyr til laboratoriet.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale