Kanyler til blodprøvetagning

Hounisen forhandler kanyler, der gør blodprøvetagning til en god oplevelse både for dig og dine patienter.

Blodprøvetagning kan være forbundet med unødvendigt ubehag for patienten. Selv den sikreste hånd kan næsten ikke undgå at forårsage friktion mellem huden og kanylen. Men vælger du en sommerfugl med slange, kan du lettere placere kanylen, så indstik kan foregå mere smidigt og med en god håndledsstilling.

Bruger du en kanyle med slange - også kaldet en sommerfugl - vil du ikke alene opleve større bevægefrihed, når du foretager en blodprøve. Du vil også minimere patientens ubehag, da proceduren bliver mere smidig og sikker.

Hounisen forhandler sommerfugle, der er klar til brug, leveret komplet med adapter og slange. Du undgår derfor at vride og dreje de enkelte dele på plads.

Vi fører også et bredt udvalg af både almindelige kanyler fra Sterican® og Chirana®, samt blodtagningskanyler med adapter, herunder S-Monovette® kanyler fra Sarstedt, der passer til det populære Monovette® blodtagningssystem.

Har du brug for råd og vejledning til valg af blodtagningskanyle? Ring 86 21 08 00 eller skriv til salg@hounisen.com - vores medarbejdere i kundeservice er fagligt uddannede og kan sikre dig den korrekte vejledning til valg af kanyler eller andet udstyr til Blodtagning.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale