Tællekammer og -dækglas til laboratoriet

Er du på udkig efter tællekamre til laboratoriet eller blot tilhørende dækglas, er du landet det rette sted. Hos Hounisen fører vi en række tællekamre og dækglas, der er ideelle til bestemmelse af celletal og viabilitet, når du vil undersøge, hvor mange mikroorganismer, der eksisterer i din prøve. Du kan derfor anvende tællekamre til enten at tælle hvide og røde blodlegemer eller bestemme antal af gærceller, encellede alger og lignende.

Vores udvalg af tællekamre består af dobbelte tællekamre, der fås i forskellige størrelser, så du kan finde det helt rette tællekammer til dit behov. Produktet findes i størrelser fra 0,05-0,2 mm i dybden og kan ligeledes fås med eller uden klemme. Søger du ligeså tilhørende dækglas til dit tællekammer, fører Hounisen dækglas i almindelig og optisk plan. Vælg dækglas i størrelsen 21 x 23 x 0,4 mm eller med en lidt større omkreds på 24 x 24 x 0,4 mm. Du kan tilmed finde andre størrelser her hos Hounisen, såfremt din ordre består af minimum 100 stk.

Fandt du ikke lige det tællekammer, du søgte? Så kontakt gerne vores kundeservice for hjælp til at finde det rigtige produkt til dig.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale