Sakse til laboratoriet

Her på siden finder du sakse, der er fremstillet til brug i laboratoriet. Vi fører altid et stort udvalg af de vigtigste redskaber til laboratoriet og hjælper dig gerne, med at finde lige det udstyr, du står og mangler.

Inden for sakse til laboratoriet fører vi et udvalg af sakse med dup, spidse sakse og sakse med stump spids. Her på siden kan du klikke dig videre og læse mere eller bestille den saks, du skal bruge til dit arbejde i laboratoriet.

Vi fører sakse med dup i 130 eller 145 mm., spidse sakse i 110 eller 130 mm. og sakse med stump spids i 130 eller 145 mm.

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde dig udstyr af højeste kvalitet, der letter dit arbejde i laboratoriet. Uanset, hvad du står og mangler til dit arbejde, kan du derfor altid finde det rette laboratorieudstyr hos Hounisen.

Ønsker du at vide mere om de forskellige sakse, vi forhandler, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 86 21 08 00. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde det rette laboratorieudstyr, du mangler til arbejdet i laboratoriet.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale