Klinisk laboratorieudstyr til din praksis

Vi fører et komplet program til indsamling, opbevaring og analyse af blodprøver: Her finder du blandt andet kanyler, kanylebokse, sænkningsrør og blodlancetter. Vores sortiment inkluderer også udstyr som desinfektionsservietter, adaptere til blodtagning og stasebånd. Vi har genanvendelige og engangsstasebånd af forskellige slags - til både børn og voksne.

Vi har også et stort udvalg af produkter til brug ved analyse af forskellige prøver i klinikken. Vi har blandt andet Omnitest® 3 blodsukkerapparat, QuikRead go® CRP apparat + reagenser, samt et INR apparat CoaguChek® XS Plus.

Til den daglige mikroskopi har vi Medicus plus PH mikroskop fra den velkendte tyske producent, Hund-Wetzlar. Samt et stort udvalg af forskellige objektglas, dækglas og forskellige opbevaringsmuligheder.

Skal du lave urindyrkning med efterfølgende resistensbestemmelse, har vi sammensat en række produkter for at lette processen for dig. Vi har blandet andet Uricult® dipslides til påvisning af urinvejsinfektioner. Eller hvad med Sarstedts Urin-Monovette® med eller uden Borsyre, hvis du skal have sendt prøven til dyrkning udenfor din klinik? Vælger du at dyrke og analysere dine egne prøver, kan du f.eks. købe vores Thermocult® dyrkningsovn med tilbehør.

Sidst, men ikke mindst, finder du også her vores vævsfikseringskit fra Sarstedt. Kittet er et lukket formalinsystem til arbejde udenfor stinkskab, og er testet og godkendt af Teknologisk Institut.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale