Biosphere® plus pipettespidser med filter

Hos Hounisen finder du et bredt udvalg af Sarstedt pipettespidser med filter, der alle er Biosphere® plus-certificerede: Sterile, endotoksin- og pyrogenfrie, ATP-. DNA-, DNase-/RNase-frie samt fri for PCR inhibitorer. Sarstedt pipettespidserne er fremstillet i polypropylen (PP) og med filter i polyethylen (PE).

Vores sortiment inkluderer pipettespidser i volumen fra 10-1250 µl – og så kan du tilmed få pipettespidser med ekstra længde. Alle pipettespidser er udvejet til langt de fleste gængse pipettemærker på markedet, og kan således benyttes til alverdens pipetter. Derudover er pipettespidserne udstyret med gradueringsringe, der gør det nemt og enkelt at aflæse volumen.

Vælg pipettespidser med en volumen fra 10-20 µl for mindre væskeaflæsninger, eller gå nogle størrelser op til 100-300 µl for ideel aflæsning af større væskemængder. Skal du derimod anvende pipettespidser til de helt store mængder, finder du her pipettespidser med volumen fra 1000-1250 µl. Vores pipettespids med en volumen på 1250 µl er ekstra lang og kan desuden benyttes som universalspids til 1000 µl pipetter samt 1200 µl multikanalspipetter.

Et filter er ikke bare et filter

Arbejder du med dyre eller uerstattelige prøver, kan du ikke tillade krydskontamination. Derfor har Sarstedt udviklet en unik Biosphere® plus filterspids med en kompleks struktur, der minimerer risikoen for kontaminering. Et særlig porøst plasticmateriale i filteret sikrer, at luften kan passere gennem filteret, mens aerosoler ikke når op i pipetteskaftet.

Biosphere® plus filterspidser er testet fri for hæmmende tilsætningsstoffer og sikrer dig mod radioaktiv kontamination.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale