SARSTEDT S-Monovette® med præparering

SARSTEDTs S-Monovette® er en revolution indenfor blodprøvetagning. S-Monovetten® består af et lukket blodprøvetagningssystem, der kombinerer to blodprøvetagningsteknikkker - aspirationsteknik og vakuumteknik. Aspirationsteknikken er en blid teknik til rutinemæssig blodprøvetagning. Vakuumteknikken sikrer et 'frisk' vakuum, der altid er til rådighed.

S-Monovetten® er velegnet til alle vene prøver og passer til alle patienter, unge som ældre. Det højtransparante rørmateriale sikrer bedst mulig visuelt overblik under blodtagning. Den forsænkede membran forhindrer direkte kontakt med brugeren, hvilket forhindrer infektionsrisiko. Det ergonomiske skruelåg kan let åbnes og minimerer aerosol-effekten sammenlignet med brugen af prop.

Hele Monovetten er fremstillet i plastik, hvilket gør den meget brudsikker og velegnet til opbevaring og transport af blodprøver. S-Monovetten® overholder IATA retningslinjer for transport og er testet ved 0.95 kPa.

S-Monovetten® fås i forskellige størrelser og med forskellige præpareringer til formålet med netop din blodanalyse. Der anvendes farvekoder på S-Monovette®, for at gøre den visuelle identifikation af præparationen lettere. Vær venligst opmærksom på, om du følger EU eller US/ISO farvekodesystemet.

  • Se SARSTEDTs komplette udvalg af S-Monovetter® her.
  • Se de anvendte farvekoder på S-Monovetten® her
  • Download oversigt over anbefalet centrifugeringshastighed her.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale