En Finnpipette giver pipettering i verdensklasse

Finnpipetten er en letvægtspipette i verdensklasse med høj komfort, ydeevne og pålidelighed. Finnpipetten har et super blow-out stempel på alle pipetter op til 50 μl, der sikrer præcis afpipettering af dråber i mikrostørrelse. Sølvioner skaber en overflade, som hæmmer væksten af bakterier og svampe.

Finpipetten kan låses ved det ønskede volumen, og et stort display gør det let at aflæse volumen. En soft-touch afskyder minimerer de kræfter, der skal bruges ved spidsafskydning.

F1 Finpipette modellen er en justerbar fingerbøjle, der kan justeres 120 grader for optimal håndtering og komfort under brug. Hele F2 Finnpipette modellen kan autoklaveres. Finnpipetten passer til Sarstedt pipettespidser.

Er du i tvivl om, hvilken Finnpipette-model, der passer bedst til dit arbejde, kan du få pipetterne i udvalg og afprøve dem i dit eget laboratorium. Ring 86 21 08 00 eller skriv til salg@hounisen.com og aftal nærmere.

Sådan forlænger du Finnpipettens levetid

Din pipettes nøjagtighed og præcision er afhængig af den service og behandling, den modtager. Hvis du vil sikre, at pipetten ikke afviger fra sine tolerancegrænser, er det derfor nødvendigt at udveje og kalibrere pipetten. Lær mere om god pipettepraksis og ergonomi:
Få 4 gode råd til, hvordan du forlænger din pipettes levetid.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale