Undersøgelsesudstyr til din praksis

Leder du f.eks. efter akutudstyr, så er du landet det rigtige sted. Vi har sammensat et sortiment bestående af akuttasker, iltflasker og hjertestartere. Vi kan ligeledes tilbyde en serviceaftale til vedligeholdelse af din hjertestarter, så du ikke behøver at bekymre dig om batteriets levetid eller elektrodernes holdbarhed.

Vi har også udvalgt de bedste blodtryksapparater fra Erka® og Boso (Bosch & Sohn). Dette er din garanti for kvalitetsblodtryksapparater.

Ligeledes har vi sammensat et stort udvalg af EKG-apparater, fingerpulsoxymetre og spirometre med dertilhørende elektroder, mundstykker og næseklemmer.

Indenfor stetoskoper har vi selvfølgelig også kun kvalitetsprodukter. Se vores store udvalg af Littmann®, KaWe og Rappaport stetoskoper.

Vi er heller ikke gået på kompromis med kvaliteten med alle produkterne indenfor Oto-, dermato- og oftalmoskoper. Vi fører selvfølgelig kun kvalitetsprodukter fra producenterne Heine og KaWe.

Også indenfor kategorien ultralydsapparater har vi kun kvalitetsprodukter. Se f.eks. vores nye ultralydsscanner fra VINNO med 3D/4D scanning, så kommende forældre kan få en lille videosekvens med deres barn med hjem.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale